Ekteskapsseminar under Stevneuken

Stevnedeltagere i Sarons Dal kan glede seg til ekteskapsseminar med Pastorparet Kai og Stine Johansen fra Sørlandskirken i Arendal.

kai stina ekteskapTirsdag og onsdag formiddag holder ekteparet fra Sørlandskirken seminar om “Slitesterke ekteskap”.

– Det blir en kortversjon av en ekteskapsweekend som vi holder i menigheten. Vi tar ut hovedpunktene samtidig som vi trekker av erfaringer fra mange par som vi har snakket med. Vi fokuserer på hvordan en kan jobbe bra med forholdene våre og være forebyggende på samme tid, forklarer Kai Johansen.

Han forteller at de vil fokusere på de grunnleggende ting i et forhold som alle må jobbe med.

– Jeg husker i fjor at Per Arne Dahl sa at “Alt forfaller om en ikke jobber med det.” Slik er det også med ekteskap, og sommeren kan være en fin tid å sette litt ekstra fokus på forholdet, mener han.

– Vi legger det opp slik at alle vil ha nytte av det. Alt fra tenåringer som en gang gifter seg til dem som har levd sammen i flere år.

– Så må jeg jo legge til at vi bygger ikke seminaret på teknikker, men på den kristne troen. Evangeliet har alt det en trenger for å lykkes i ett samliv.

Kai forteller at andre dagen, på onsdag, vil han og Stina bruke tid på å svare på anonyme spørsmål som følge av seminaret på tirsdag.

Ekteskapsseminaret er tirsdag 16. juli og onsdag 17. juli kl.11:00 i Stevnehallen.
Vi minner om at alle seminarer og møter kan sees live på Troens Bevis sin nettside. I tillegg blir alle møtene lagt ut underveis på siden. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter