Familie fra Marokko kom til tro

Hele syv medlemmer av en familie i Marokko er kommet til tro etter at moren i familien tok kontakt med vår arabiske TV-kanal for forbønn for kreft.

SE LIVE FRA KANALEN

 

En av Troens Bevis sine kontaktpersoner i Marokko kunne nylig fortelle at de døpte fire medlemmer fra samme familie som var kommet til tro gjennom Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel.

– I dag døpte vi fire personer som kommer fra samme velstående familie, forteller kontaktpersonen.

– Den første vi døpte var en kvinne i 50 årene. Hun kunne fortelle at det begynte med at hun fikk drømmer og visjoner om en person hun senere forstod var Jesus. For bortimot tre år siden begynte hun helt tilfeldig å se på Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel. Der kjente hun igjen mannen fra drømmene sine, noe som førte til at hun tok imot evangeliet.

Da denne kvinnen fikk kreft, tok hun kontakt med oppfølgingskontoret til Miracle Channel i Stockholm for å få bønn for operasjonen hun skulle ha.

– Operasjonen gikk veldig bra og hun ble helt helbredet fra kreften. Dette delte hun med sine to døtre som tok imot Jesus som følge av at moren var blitt frisk, forteller vår kontakt.
Kvinnen som var blitt frisk for kreft delte også nyheten med sønnen sin som er en kjent gynekolog. Han kunne fortelle at etterpå fikk han flere visjoner der han så Jesus utenfor sykehuset hvor han jobber. Deretter delte hun de gode nyhetene med sin søster som også tok imot Jesus. Da søsteren vitnet om evangeliet for sin datter på 16 og sønn på 21 år, tok disse også imot troen på Jesus.

– Det var denne kvinnen, hennes søster og søsterens to barn som vi fikk gleden av å døpe i dag. De  andre familiemedlemmene bor i en annen by. For oss er dette et mektig vitnesbyrd i et land der det er veldig vanskelig å vitne om den kristne troen, men vi ser tydelig at Gud bruker de kristne programmene på Miracle Channel, forteller vår kontakt i Marokko.

Marokko

  • Marokko har 32 649 130 innbyggere.
  • 99 prosent av innbyggerne er muslimer og 6000 jøder. Det finnes bare 1 prosent kristne i landet.
  • På «Word Watch Liste» over mest forfulgte land er det nummerert som 39 av 50 land.
  • Også 27 av 31 unnådde folkegrupper finnes i landet.

Kilde: CIA world book of facts og Åpne Dører

Lyst å gi evangeliet til araberne 24-timer i døgnet?

Ved å fylle ut skjema nedenfor kan du registre deg som fast støttepartner. For 300 kr.- i måneden kan du støtte en times livesendig på vår TV-kanal. Du kan også støtte med et større eller mindre beløp eller gi en engangsgave ved å klikke her. Ta kontakt på telefon (+47) 38 35 75 00 eller e-post [email protected] dersom det er noe du lurer på.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms}

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter