13-åring talte på ungdomsfestival

Hans Martin Heimvoll var årets yngste seminarholder på «Jesus to the Nations». Aldri før har en 13-åring holdt seminar på festivalen.

Etter fjorårets festival fikk 13-åringen Hans Martin Heimvoll en utfordring av festivalsjef Helge Flatøy om å holde seminar på «Jesus to the Nations» 2013. Mens mange hadde nok syntes dette hørtes litt skummelt ut, valgte Hans Martin å ta utfordringen han ble gitt.

Lørdag formiddag sto han på scenen og holdt eget seminar til hele ungdomsgjengen som deltok på «Jesus to the Nations». Fokuset var ”Gud bruker alle og man er verken for liten eller for stor til å bli brukt av Gud.”

Flere var svært begeistret for seminaret til Hans Martin.

– Det at han som 13-åring sto å talte til ungdomsgjengen var et vitne i seg selv at ingen er for små eller for store til å bli brukt av Gud, sa Helge i etterkant av seminaret. – Vi i JTN-styret tror nok at dette var kanskje det seminaret som hadde mest betydning på ungdommene.

Hans Martin syntes selv at seminaret på ungdomsfestivalen gikk bra.

– Viktig at man forstår at Gud kan bruke deg, og at du ikke må bruke alderen som unnskyldning for at du ikke kan gjøre noe. Det er i hvert fall min erfaring, forteller 13-åringen til Troens Bevis.

Hele seminaret kan du høre ved å klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter