29 kom til tro i Vietnam

Evangeliet har fremgang i Vietnam. Ikke bare blir folk frelst, men de nye troende er raske til å vinne andre for Jesus i sin omgangskrets.  

En av vår vietnamesiske innfødte evangelister forteller at i løpet av de siste tre månedene har han opplevd at 29 personer har blitt Jesustroende. Han og teamet hans følger dem opp og har regelmessige bibelstudier med dem.

Men han kan også fortelle en historie som skjedde i julen. De kristne høytidene blir brukt til å holde evangeliseringskampanjer i byene og landsbyene i området evangelistene virker.

– Da arrangerer vi tilstelninger som er lagt opp til å forkynne evangeliet for dem som ikke kjenner til den kristne tro. I julen blir for eksempel julebudskapet forkynt gjennom drama, sang og dans, og barna får små gaver, forteller han.

En av de nye vitnene som var kommet til tro, hadde hele tiden drømt om at flere i hennes landsby skulle få høre om Jesus. Julen 2012 bestemte hun seg for å gjøre noe med dette.

Full av begeistring begynte hun på egen hånd å organisere et julearrangement, og hun inviterte rundt 50 mennesker til å komme på tilstelningen. Det ble en flott kveld, og etter at julebudskapet var forkynt, var det ni personer som gav sine liv til Jesus.

– Hun var den lykkeligste av alle, forteller evangelisten.

– Ikke bare var det første gang hun selv feiret jul, men det var også første gang at hun var vitne til at mennesker på hennes hjemsted ble frelst!
 
Etter dette julearrangementet tilbød hun seg å stille en del av huset sitt til disposisjon for den lille menigheten som nå plutselig var en realitet. Slik startet den nye menigheten i landsbyen hennes med 16 trofaste medlemmer.

Vietnam

  • Vietnam er verdens 13.mestfolkerike land, og den åttende mest folkerike asiatiske land med over 90 millioner innbyggere.
  • 18,2 prosent av innbyggerne er formelt registrert i en religion. Angivelig, tror 81 av vietnamesiske folk ikke på Gud.
  • Hovedreligionen er Buddhisme.
  • I følge folketellingen av 2007 er cirka 8 prosent av befolkningen kristne, til sammen rundt seks millioner katolikker og færre enn én million protestanter.

Lyst å støtte en innfødt evangelist?

Ved å fylle ut skjema nedenfor kan du registre deg som fast støttepartner. For 500 kr.- i måneden kan du støtte din egen innfødte evangelist eller du kan støtte en evangelist sammen med andre ved å oppgi et mindre beløp. Ta kontakt på telefon (+47) 38 35 75 00 eller e-post [email protected] dersom det er noe du lurer på.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms}

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter