Hildegunn ble inspirert av Aril

Hildegunn Skaar (72) føler at Gud har kalt henne til å være et vitne på Grorud. – Der er mange som har sagt at jeg må komme meg ut av denne ghettoen, men her føler jeg at jeg går i ferdig lagte gjerninger!

«Min far var venn av faren til Aril, så jeg har fulgt Troens Bevis med spesiell interesse. Jeg flyttet til Furuset i 1980, samme året som Furuset kirke ble innviet. Da husker jeg at barnekoret i Furuset kirke sang «Over hele Furuset skal lyset skinne klart». Og det holder jeg fast ved. Jeg har følt at Gud har bedt meg om å bli i Groruddalen sammen med alle innvandrerne som etter hvert har flyttet hit, på tross av stadig oppfordringer om å følge eksempelet til de fleste andre nordmenn og flytte fra denne bydelen, forteller Hildegunn.

– En av grunnene til at jeg blir er at jeg har latt meg inspirere av Aril Edvardsen og det han skrev om å være et vitne for muslimene som kommer til landet vårt. Misjonsmarken har nå kommet til oss, skrev han flere ganger.

Hildegunn forteller også at hun har vært i bønn for området at det må komme flere kristne dit, og ser på det som bønnesvar at Citykirken til Oslo Kristne Senter har plantet en menighet i Groruddalen sammen med sin bibelskole. De har visjon om å starte en multinasjonal menighet med fokus på husmøter.

– Vi har misjonsmarka i vårt eget land og jeg ber at flere kristne skal komme hit. Ungdommene som blir med i Grorudalskirken flytter hit med familiene sine, det er helt fantastisk! Unge kreative hender. Jeg sier bare: «Se Herren gjør noe nytt, det spirer allerede frem.»

Få misjonsmagasin gratis i posten:

Beklager! Tjenesten er desverre ikke tilgjengelig på mobil og tablet.


{chronoforms}magasiner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter