Badelandet åpner søndag

Søndag 16. juni starter badesesongen i Sarons Dal. Barn og voksne har da muligheten til å bruke svømmebassenget hver dag i hele sommerferien.

Sommerferien nærmer seg og da er det nok mange i distriktet som lurer på når badeanlegget i Sarons Dal vil åpne. Denne sesongen kan kvindøler og andre fra nærområdet ta i bruk bassenget allerede fra søndag 16. juni. Badesesongen vil i år vare helt frem til 11. august, og åpningstidene er hver dag fra kl. 11:00 til 18:00.

Badelandet inneholder solsteder, oppvarmet basseng, vannsklie, barnebasseng, lekeapparater og volleyballbane. I tillegg er det mye godt å få kjøpe i kiosken.

Prisene er kr. 35,- for bading eller kr. 15,- om du skal inn som gjest. Som et tilbud til familier har vi en familiepris for kr. 120,-.

Det har vært et ønske fra Kvinesdal kommune å holde badelandet i Sarons Dal åpent hele sommersesongen. Driften av badelandet er derfor et samarbeid mellom Troens Bevis og kommunen.
 
Vi anbefaler å sjekke ut den nye Facebook-siden til badelandet. Ved å like siden kan du bli med i trekningen av et gratis sesongkort. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter