Reddet i siste liten

Da Akimana og hennes mann satte seg ned for å vente på døden, kom en av Troens Bevis sin evangelister til landsbyen deres i Burundi.

Jeg heter Akimana Scholistique og jeg er 30 år gammel. Jeg vokste opp uten å bry meg om Gud. I vår landsby levde vi livets glade dager uten mange bekymringer. Vi feiret alle festligheter som vi kunne, og jeg hadde en lykkelig barndom. Da jeg giftet meg, hadde jeg fremdeles ikke mange bekymringer. Jeg fikk to nydelige barn, men dessverre så døde de senere. Dette brakte uro mellom min mann og meg og livet begynte å bli vanskelig. Noen ganger ble mannen min så syk at vi trodde han ville dø. Jeg skjønte at vanskelige tider hadde kommet for oss, og jeg begynte å gå til en heksedoktor for å finne en løsning for våre prøvelser. Jeg brukte alle pengene og dyrene vi hadde til å betale heksedoktoren, men ingenting forandret seg for mannen min. Slik fortsatte det i to år, og min manns tilstand ble bare verre. Vi mistet alt håpet i livet, for nå var vi også blitt fattige og vi hadde ikke noe mere å betale heksedoktoren med, så vi bare satte oss ned og ventet på at han skulle dø.

Under denne tiden med motløshet sendte Gud en evangelist fra Troens Bevis til oss, og han fortalte oss om Jesus Kristus, hans kjærlighet og hans kraft til å helbrede. Vi trodde, og gjennom bønn ble mannen min helbredet. Gud kommer aldri for sent! Vi takker for Brevkurset ”Det Nye Liv” og evangelisten som adlød Gud og kom til vår landsby med de gode nyhetene om frelse og utfrielse. Må Gud velsigne dere!

Denne historien kommer fra Troens Bevis sitt oppfølgingskontor i Burundi. Troens Bevis driver i dag ni oppfølgingskontor for Brevkurset «Det Nye Liv». Brevkurset er gratis og gir en god introduksjon til bibelens budskap. I 2012 hadde kurset 343 786 aktive elever på verdensbasis.  Ønsker du å støtte brevkurset med en gave, kan du klikke her.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms}Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter