Arabiske kristne på bønnevandring i Stockholm

Mens Stockholm preges av gateopptøyer og bilbrenning, gikk kristne arabere på bønnevandring for byens innbyggere under Jesusmanisfestasjonen 18. mai.

Den arabiske menigheten i Centrumskirken i Stockholm deltok på bønnevandring gjennom byens gater den 18. mai. Hvert år samler de kristne i Stockholm seg rundt «Jesusmanifestasjonen» med felles Gudstjenester, bønn for byens innbyggere og ledere, konserter og lovsangsmøter.  

Den arabiske forsamlingen har sitt utspring fra oppfølgingsarbeidet til Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel. Arabere i Europa og Skandinavia ser gjerne på arabiske TV-satellitter, og bare i løpet av årets tre første måneder, fikk oppfølgingskontoret i Stockholm over 3000 henvendelser fra arabere i Sverige.

Lederen for oppfølgingskontoret, Pastor Merzek, forteller at det oppstod etterhvert et behov for en forsamling for arabisk talende kristne i Stockholm, ikke minst på grunn av antallet arabere som etterhvert har tatt imot Jesus som sin frelser som følge av satellittkanalen fra Troens Bevis Verdens Evangelisering.  

Menigheten har både undervisning, sjelesorg og rådgivning, forteller Merzek.  

I dag er det cirka 150 medlemmer i menigheten, men det er stadig nye som kommer innom, og andre reiser også tilbake til sine hjemland.

Du kan være med å spre evangeliet til arabere igjennom vår TV-kanal. Klikk her for å gi en enkeltgave, eller bli fast støttepartner ved å fylle ut skjema nedenfor.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter