1. juni er siste frist for å søke som ettåring!

Lyst å jobbe med ungdom, og bruke ett år til å reise rundt å evangelisere? Da kan dette være noe for deg. Vi søker etter nye ettåringer som kan være med å drive misjonsarbeidet i Norge.

Nå søker Troens Bevis og De Frie Evangeliske Forsamlinger (DFEF) etter nye ettåringer som kan være med å drive sitt misjonsarbeid i Norge. Etter å ha vært med å startet flere ungdomsarbeid dette året, er det nå tiden for Andrea Wannebo, Kristine Ljøstad og Filip Jensen å gi seg som ettåringer. Det vil si at det nå er behov for nye ettåringer som kan være med å starte opp ungdomsarbeid på småsteder.

Målet er å starte opp minst to ungdomsarbeid i halvåret. Etter 6-12 måneder skal ungdomsarbeidene være selvgående. Dette gjøres i forbindelse med Troens Bevis sin virkegren Sammen for Norge, som fokuserer på at ressurssterke menigheter skal være med å hjelpe ressurssvake menigheter.

Ettåringene skal være med å hjelpe Troens Bevis sin ungdomsevangelist, Hans Martin Skagestad, med å starte disse ungdomsarbeidene. Hverdagen til teamet består av å bygge ungdomsarbeid gjennom ungdomsmøter, lovsangs-øvelser, bibelgrupper, skolebesøk og delta på aktiviteter som knytter gode relasjoner. I tillegg til dette er det mange flere oppgaver.

Som ettåring vil må få utallige samtaler med ungdom, og være Guds verktøy til å se mennesker frelst og disippelgjort. Dessuten vil ett år på team gi en unik erfaring i hvordan man bygger ungdomsarbeid fra grunnen, samtidig som man får prøvd seg i alle slags roller og oppgaver.

Det praktiske rundt stillingen
Ettåringene er et samarbeid mellom Troens Bevis og De Frie Evangeliske Forsamlinger (DFEF). Rent formelt er ettåringene ansatt i DFEF, og får en lønn på kr. 10 000,- i måneden. Kost og losji er inkludert når man er på reise.

Basen til Sammen for Norge er i Kristiansand, og reisene tar i stor grad utgangspunkt herfra. Vi kan bistå med bo-muligheter i Kristiansand om dette er nødvendig, men det dekkes ikke økonomisk. Det er mulig å være bosatt andre steder i Norge, men da må man beregne lenger tid til reising.

Vi søker ikke personer med spesielle kvalifikasjoner, men forsøker å sette sammen et team som til sammen har kvalitetene som trengs for å bygge et ungdomsarbeid.

  • Oppstart: 1. august 2013
  • Aldersgrense: 18-30 år
  • Søknadsfrist: 1. juni

Send oss en søknad
Elsker du Jesus, ungdommer og har en brann for å hjelpe menigheter på småplasser? Vil du sette av et år til å reise rundt i landet og evangelisering gjennom å bygge ungdomsarbeid? Da kan du sende oss en søknad ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Merk! VI har hatt noen tekniske problemer med innsending av sønknaden. Vi ber deg som har sendt inn skjema til oss og ikke fått noe bekreftelse på e-post, skrive til oss igjen. Vi beklager dette!

{chronoforms}ettaring{/chronoforms}

{vimeo}64543420{/vimeo}


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter