Bønn er livlinen for kristne i Nord-Korea

For de 50 000 til 70 000 kristne som sitter i nordkoreanske fangeleirer, er bønn omtrent det eneste som holder dem i live.

Nord-Korea har bedt alle utenlandske selskaper og turister om å evakuere fra Sør-Korea på grunn av krigsfaren mellom de to nasjonene.

“De oppmuntret utenlandske arbeidere i Pyongyang til å forlate landet før 10. april da de ikke kunne garantere for sikkerheten deres etter den dagen. Det er vanskelig å vite hva vi skal tro, men det er uten tvil en økning i trusselfaren over det vi har sett de siste årene, sier talsmann for Martyrenes Stemme (Voice of the Martys), Ted Nettleton.  

For kristne i Nord-Korea er undertrykkelsen de opplever ekstrem hard. Nord-Korea er rangert som det verste forfølgelseslandet i verden av Åpne Dører. De som blir tatt med en bibel blir enten dømt til døden eller sendt til straffarbeid i en arbeidsleir. Kristne rapporterer at de er fremdeles helt isolert fra resten av verden. Det beregnes at mellom 50 000 til 70 000 kristne vansmekter i fangeleirer.

Lever på bønn
Bønn er blitt livlinen til undergrunns menigheten i Nord-Korea, forklarer Nettleton. «En ting vi kan be for er Guds beskyttelse over menigheten og de kristne der. De blir utpekt til absolutt den verste behandlingen og den verste forfølgelsen som «Fiender av Staten». Selv om de ikke er det, blir de betraktet som det av myndighetene.

Troens Bevis støtter i dag 60 innfødte evangelister i Kina. De er del av et undergrunnsnettverk som også har som mål å ta evangeliet tilbake til Jerusalem. Ifølge rapporter til Troens Bevis, er det flere av disse evangelistene som jobber tett opp mot Nord-Korea. De har lært seg språket og venter bare på en anledning til å ta seg over grensen for å hjelpe med å bygge menigheten blant de lidende innbyggerne i det isolerte landet.

Kilde: Mission Network News    

SE OGSÅ: Kristen avhopper fra Nord-Korea og Bibler regnet over Nord-Korea.

Ønsker du å støtte Troens Bevis med en misjonsgave til innfødte evangelister, kan du klikke her. Troens Bevis trenger også flere faste «misjonsfaddere» som vil påta seg oppgaven med å støtte en enkelt evangelist hver måned. Vi håper du kontakter oss dersom du tror dette kan være noe for deg!

{chronoforms}blipartner{/chronoforms}Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter