Sammen om misjonsbefalingen

Rune Edvardsen har besøkt fem ulike byer og steder i Sør-Norge den siste tiden. Tilsammen møtte han ledere fra over 30 menigheter.

Temaet var «Sammen om misjon»; hvordan vi sammen utfører misjonsoppdraget.

I Arendal, Sandnes, Bergen, Haugesund og Karmøy delte Rune Edvardsen sine tanker om hvordan Troens Bevis kan utføre misjonsoppdraget i samarbeid med andre. Troens Bevis tror samarbeid omkring et enhetlig misjonsarbeid i Norge vil gjøre alt misjonsarbeid mer effektivt.

– Ved å samarbeide kan vi nå lengre ut med evangeliet, fortalte Rune. – Hvem vet om vi jobber på samme misjonsmark? I dag er vi her for å skape en relasjon til hverandre og til det arbeidet vi står i. Vi ønsker å samarbeide, og det er noe som går toveis. Det kan gjøres ved at Troens Bevis tar del i et misjonsarbeid som allerede er startet i menighetene eller i organisasjonen. Eller kan menighetene og organisasjonene ta del i Troens Bevis sitt arbeid.

Troens Bevis setter nå fokus mot Sørøst-Asia der åtte av landene som blir en hovedsatsing har kun 0,5 til 2 prosent kristne. Land som Thailand, Burma, India, Indonesia, Nepal, Bhutan, Vietnam og Kambodsja. Med de lave prosentene, er dette blant de mest unådde landene i verden.

Administrativ leder i Troens Bevis, Glenn Tønnessen, forteller at organisasjonens hovedmål de neste to årene er å øke fra 1000 til 2000 innfødte evangelister. Noe som er avhengig av mange nye støttepartnere.

Forkynner Sten Sørensen som også er redaktør for misjonsmagasinet Troens Bevis deltok på flere av samlingene. Hans utfordring til menighetene var å bli en menighetsplantende kirke ved å underholde en eller flere innfødte evangelister.

– Evangelistene planter menigheter, og på den måten kan norske menigheter være med på menighetsplanting over hele verden, sa Sørensen.

– Troens Bevis har et stor nettverk over hele verden, med misjonskontakter i de fleste land. Du og din menighet er velkommen til å bli en seriøs misjonsaktør. Vi bygger ikke ”Ministries”, men Guds rike. Mye av det tradisjonelle misjonsarbeidet som har vært utført de siste 25 årene trenger en endring. 2,7 milliarder menneske har fortsatt ikke hørt om Jesus. Vi vil lykkes når engasjementet i menighetene øker ved å bli aktiv deltaker i et misjonsarbeid som arbeider over hele verden, avslutter Rune.

– Dette var bare begynnelsen. Under misjonssamlingene har vi knyttet kontakter og bygget gode relasjoner. Nå håper vi på god respons i oppfølgingsarbeidet i etterkant av samlingene.

Etter sommerferien vil vi besøke flere byer i Norge, sa Glenn som også var med på misjonsamlingene til Troens Bevis.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan du og din menighet kan være en samarbeidspartner.

{chronoforms}kontaktoss{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter