Vil du bli med som medhjelper?

Påsken er slutt, og vi setter kursen mot Sommerstevnet i Sarons Dal. I den forbindelse etterlyser vi medhjelpere til årets Stevne, og håper dette kan være noe for deg!

Hvert år inviterer vi misjonsvenner fra alle kirkesamfunn til å delta på vårt årlige sommertreff i Sarons Dal. Sommerstevnet har et spennende opplegg for hele familien. I hele åtte dager blir det møter, seminarer, konserter og underholdning, og for barn og ungdom mellom 2 og 18 år blir det et tilpasset opplegg.

I den forbindelse er det også stort behov for medhjelpere som kan bidra på ulike områder. Det er mange oppgaver som må fylles når så mange mennesker samles på et sted. Og derfor etterlyser vi nå medhjelpere.

Vi har behov for vakter som fungerer som parkeringsvakter og nattevakter. Det er også mangel på møteverter, kjøkkenarbeidere, kioskselgere og renholdere. I tillegg til alle disse oppgavene er det også behov for ledere til barne- og ungdomsarbeidet. Dersom du kunne tenke deg en av disse oppgavene, anbefaler vi deg til å melde deg på allerede nå!

Til gjengjeld får alle våre medhjelpere gratis kost og losji. Dette gjelder alle dagene de er med som medhjelpere. I år har vi fått nye leder for medhjelperne. Per Gunnar Økland er årets kontaktperson og ser frem til å møte alle de gode hjelperne til Troens Bevis.

– Nå er det bare begynne å melde seg på som stevnearbeider. Vi har nok av oppgaver foran oss, men vi i Troens Bevis gleder oss veldig til å komme i gang med det femtiende Sommerstevnet i Sarons Dal, forteller Per Gunnar.

For påmelding kan man fylle ut skjema nedenfor. Om du ønsker direkte kontakt kan du sende oss en e-post til [email protected] eller ringe oss på (+47) 38 35 75 00.

{chronoforms}medhjelper{/chronoforms}Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter