Ønsker samarbeide med menigheter

Med bare to prosent av årlige inntekter fra partnermenigheter, ser Troens Bevis et stor potensial om å forsterke sitt samarbeidet med norske menigheter.

– Kirker og menigheter i Norge står for bare to prosent av årlige inntekter i Troens Bevis de siste fire årene. Her finnes det et stort potensiale. Med 50 års erfaring vet vi at vi har et meget effektivt misjonsarbeid som lykkes. Vi ønsker derfor et enda større samarbeid med menighetene, sier Glenn Tønnessen, administrativ leder i Troens Bevis.

– Vi øker vår misjonssatsing betydelig i disse dager, blant annet med et mål om 1000 nye innfødte evangelister noe som er en dobling av det vi har i dag. For snaut to år siden var antallet 600. Vi kontakter nå menigheter over hele landet for å invitere til et enda større samarbeid i tiden som kommer, forteller han ivrig. – Vi henvender oss til tidligere partnermenigheter og nyere partnermenigheter med spørsmålet om å styrke relasjoner i samarbeidet for å nå verdens unådde med evangeliet om Jesus.

– Vi inviterer også menighets- og misjonsledere til lunsjmøte «Sammen om misjon», foreløpig i byene fra Bergen i vest til Arendal i øst i tidsrommet mars til mai. Tema vil her være omkring hvordan vi sammen utfører misjonsoppdraget. Troens Bevis dreier nå store deler av sin effektive virksomhet mot Sørøst-Asia der flere land har mindre enn to prosent kristne, og er med dette blant de minst nådde stedene i verden. Ved samarbeid kan vi nå disse land enda mer effektivt og nå enda lengre ut med evangeliet! Troens Bevis og Rune Edvardsen har etter mange år et stort nettverk og en betydelig erfaring innen misjon, og ønsker derfor å dele dette med alle som ønsker å være en seriøs misjonsaktør.

Lunsjmøtene er planlagt på følgende steder:
Arendal og omegn: Onsdag 20. mars kl. 11:00 på Cornerstone Cafe i Arendal.
Sandnes/Stavanger og omegn: Tirsdag 2. april kl.12:30 i Sandnes sentrum.
Bergen og omegn: Onsdag 3. april kl. 12:30 i Pinsekirken Tabernaklet i Bergen.
Haugesund og omegn: Lørdag 6. april kl.10:00 i Nordre Misjonskirke, Haugesund.
Karmøy og omegn :  Lørdag 6. april kl.15:00 på Restaurant 1866, Kopervik
Kristiansand og omegn: Fredag 10. mai kl. 10:30 på Hotell Norge.

Merk! Om din menighet ikke har fått invitasjon er du herved invitert.

Har du spørsmål til oss?

{chronoforms}kontaktoss{/chronoforms}Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter