Evangelist forkynte i kvinnefengsel

En av våre evangelister i Kaukasus fikk personlig invitasjonen om å fomidle gode ord i et kvinnefengsel.

Troens Bevis støtter for tiden 31 innfødte evangelister i Nord-Kaukasus inkludert Abkhasia. Størstedelen av befolkningen i Kaukasus er kristne ortodokser eller muslimer, og regionen er preget av fattigdom, korrupsjon og utrygghet. Arthur er en av evangelistene i Nord-Kaukasus som opererer i Kabardino-Balkaria og kan fortelle at deres menighetsarbeid er i stor vekst. I den siste tiden har menigheten lagt stor vekt på barne- og ungdomsarbeidet. I den forbindelse er det arrangert en rekke leirer på ulike steder, der barn får lære om Jesus. I tillegg får de lære kristne sanger, får utdelt kristenlitteratur og får mange nye venner.

– Det har vært gode besøkstall og gode tilbakemeldinger fra både deltakere og foreldre. Dette er noe vi håper å fortsette med i fremtiden, forteller den innfødte evangelist som får månedlig støtte fra Troens Bevis.
 
Et team fra menigheten har også besøkt flere fengsler de siste månedene. Arthur forteller at til den store overraskelse fikk han en personlig henvendelse fra en fengselsadministrasjonen om å komme for å si noen oppmuntrende ord i et fengsel for kvinner.

– Siden det ikke er lov å forkynne Guds Ord i fengselet, ble jeg svært overrasket over invitasjonen da jeg regnet med at fengselsadministrasjonen visste at jeg jobbet med evangelisering. Med dette i bakhodet ba jeg Gud om visdom for hva jeg skulle si. Da dagen kom, fikk jeg formidlet budskapet og verdiene fra Guds Ord, uten at det hele utviklet seg til en preken. Gud ga meg visdom og mot til å gjøre det riktige. Ja, faktisk så mye at jeg dristet meg til å presentere de innsatte for forskjellig kristenlitteratur etter møtet. Det var tydelig at behovet for sanne verdier og retningslinjer er stort blant de innsatte. Jeg fikk så vidt lov til å gå fordi de hadde så mange spørsmål de ønsket å få svar på. Det oppleves som en stor velsignelse å få stå i tjeneste her, sier evangelisten til Troens Bevis.

Troens Bevis har nærmere 1000 inngfødte evangelister som er plassert over hele verden. Nå har vi satt mål om å øke med 1000 nye evangelister, og da er det opp til vår støttepartnere om vi skal få dette til. Ønsker du å støtte en slik modig evangeliste som mannen fra Kaukasus?

Da kan du bli fast støttepartner ved å fylle ut skjema nedenfor. Du velger selv hvor mye du vil gi hver måned. For 500 kr. i måneden kan du støtte din egen evangelist. Det er også mulig å gi mindre beløp der du samme med andre støtter en evangelist.

Dersom du ikke ønsker å bli fast giver, men har lyst å gi en enkeltgave kan du klikke her. Vi takker for alle gaver som kommer inn til vår misjonsarbeid.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms}



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter