Arabiske kvinner får fantastiske bønnesvar!

Vår TV-kanal har fått flere henvendelser fra arabiske kvinner som forteller at Gud har svart deres bønn om å få barn.

Mange arabiske kvinner opplever det som en spesiell stor sorg når de ikke kan få barn. I tillegg til savnet, opplever mange også en kulturell stigmatisering som gir en sterk følelse av skam og skyld. Det er derfor rimelig spesielt at Miracle Channel får høre fra en rekke barnløse ektepar og kvinner som forteller at de har fått sitt livs største ønske oppfylt etter at de ringte inn og ble bedt for på TV-programmet som heter “Gud hører oss”.

Nosa:
“Hei. Jeg er en kvinne som giftet meg for tre år siden. I begynnelsen av vårt ekteskap bestemte vi oss for ikke å ha barn. Alle mente på at det var veldig dumt, spesielt min manns familie, de sa at Gud kommer til å straffe meg fordi ingen nektet Guds gaver. Jeg fortalte dem at Gud straffer ingen, og min tro var at uansett hva som skjedde så var det Guds vilje. Året etter fant vi ut at vi ville gjerne ha barn. Vi ventet i ni måneder, men ingenting skjedde. Jeg gikk til legen og vi fant ut at jeg har PCO. Jeg var veldig lei meg og jeg klandret Gud ettersom jeg tenkte at det folk hadde sagt var sant. Nå kom alle til å legge skylden på meg. Legen fortalte meg at mitt tilfelle var ganske farlig og at vi skulle begynne på behandlingen måneden etterpå. Så vi ventet en måned med å begynne på behandlingen, men under denne måneden så jeg på programmet deres, og du sa at vi kvinner kunne legge hendene på magen og be, og denne måneden, uten behandling, ble jeg gravid. Jeg takker Gud for at jeg har fått en nydelig jente! Jeg ville bare si at uansett hva det gjelder så hører Gud. Jeg håper min epost kan oppmuntre andre kvinner til å ha tro til Gud.”

Abdullah Yosef:
“Vi kunne ikke få barn, og vi ba om bønn, og nå har vi fått en sønn takket være Gud.”

Rasha:
“Vi fikk forbønn på programmet for å kunne få barn, og Gud hørte og velsignet oss med en gutt.”

Nagah:
“Jeg hørte på programmet flere ganger og lærte hvor sterkt det er å be. Jeg har ikke klart å bli gravid etter å ha vært gift i 10 år. Jeg hørte programlederen, Dr. Nora, en gang si at vi kunne legge hendene på magen og be. Det gjorde jeg, og for 15 dager siden fødte jeg en velskapt gutt etter å ha vært barnløs i 10 år!”  

Heba:
“Jeg ringte for to uker siden for å be om forbønn for å kunne se sønnen min som har bodd med sin far i 8 år. Nå takker jeg Gud for at jeg ikke bare fikk se sønnen min, jeg har fått han hjem igjen og han bor sammen med meg!”

Dalia:
“Jeg spurte om bønn for å få barn, og Gud hørte bønnen min, og Han har gitt oss en sønn.”

Yvonne:
“God kveld. Jeg er Yvonne, dere hadde bedt for meg for at jeg skulle kunne få barn, og nå har jeg en sønn på 1 år og en annen er på vei.”

 


 

Miracle Channel drives kun av frivillige gaver, og er i stort behov av mer støtte. Dersom du synes at det er fint at arabere får anledning til å høre evangeliet, håper vi at du vil være med å støtte Miracle Channel med en gave i dag. Klikk her for å gi en enkeltgave eller bli fast støttepartner ved å fyll ut skjema nedenfor.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter