Fornøyd med responsen i Khammam

I kveld avsluttet årets siste musikkfestival i India. – Folk har vært så positive til kampanjen, sa Deeven Kumar like etter kampanjeslutt.

Etter tre forsøk med musikkfestival i Khammam skulle Troens Bevis endelig få komme til byen som stadig preges av politisk uro. Ukene før har vært svært spennende for det indiske teamet som har gjort en stor innsats med tilrettelegging av musikkfestivalene i India. Pastor Deeven Kumar har vært arrangement leder for alle kampanjene til Troens Bevis, og har vært svært spent om de skulle lykkes med musikkfestival i Khammam.

– Tidligere har vi jobbet så hardt med å planlegge kampanjer i Khammam. Bare to til tre uker før har vi måtte avbryte planene på grunn av mye uro i byen og i all hast flyttet musikkfestivalene. Fredag var en stor lettelse for meg personlig da vi endelig kom i gang med festivalen, fortalte Deeven etter siste kampanjekveld i Khammam.

Fredag kveld ble en god start på festivalen som gikk over tre dager. Mellom 8000 til 10 000 mennesker møtte frem allerede første kveld, og det var klare tegn på publikum likte rockemusikken fra Norge.

– Det var ikke i tvil om at menneskene her elsket musikken vår. De var jo helt med fra starten, sa Rune som var positivt overasket over hvor mange som responderte på evangeliet allerede første kvelden.  

Gjennombruddet
Selv om fredag ble en god start var det kvelden etter som ble det store gjennombruddet. Rykter om musikkfestivalen hadde gått i byen og derfor var det enda flere mennesker som møtte frem lørdag kveld. Rune forkynte om korsfestelsen av Jesus og Biskop Ernest Komanapalli, Troens Bevis sin samarbeidspartner i India, mente det var en fantastisk respons denne lørdagskvelden.

– Respons var enorm og det var et flott og kraftig budskap av Rune Edvardsen. I kveld responderte folket virkelig på Runes forkynnelse, sa biskopen etter andre festivaldag.

Deeven var også svært fornøyd med responsen i Khammam. Se fult intervju med han og flere andre som er med fra Troens Bevis i videoen ovenfor.

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157632834014560/» flickrNumberOfImages=»500″ previewWidth=»120″ caption=»Kampanje i india 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen

Det er et stort behov for støttepartnere for at Troens Bevis skal fortsette å arrangere slike musikkfestivaler i India. Ønsker du å støtte kampanjene eller Brevkurset ”Det Nye Liv” så fyll ut skjema nedenfor eller klikk her for å gi en enkeltgave.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter