6 500 fylte ut oppfølgingskort i Bidar

Musikkfestivalen forrige helg ble en stor suksess for Troens Bevis. Hele 6 500 mennesker ønsket kontakt med lokale pastorer.

I snart to uker har Rune Edvardsen og et team fra Troens Bevis vært i India for å holde musikkfestivaler og for å trene lokale pastorer og ledere til å utvide sine menigheter. Første musikkfestival var i Bidar i staten Karnataka, der teamet opplevde stor suksess og der svært mange mirakler skjedde. Første kvelden var preget av litt motstand da regnet høylet ned, men dette satte ikke en stopper for kampanjen. For de som kom ble dette en kveld der mange valgte å ta imot budskapet Troens Bevis kom med.

Andre kvelden regnet det rundt hele byen, men ikke på selve kampanjeområdet. Biskop Ernest Komanapalli fra Manna Ministries og Troens Bevis sin samarbeidspartner i landet, kalte dette en mirakelkampanje siden både mange helbredelser skjedde og for at været holdt seg fint de to siste festivaldagene.

Etter Rune Edvardsens forkynnelse lørdag og søndag kveld var det enormt mange som kom frem til frelsesbønnen. Det deltes ut flere tusen eksemplarer av Brevkurset ”Det Nye Liv” som er et selvstudium i troen på Jesus. Noe av fordelen med kurset er at det kan gjennomføres uten en bibel. Brevkurset har svært gode resultater. Bare i fjor kom det hele 343 786 nye elever og 96 543 ble registrert som frelste etter å ha fullført kurset.

Troens Bevis har også nylig fått beskjed om at hele 6 500 mennesker fylte ut kontaktinformasjon på et kort som brukes nå av lokale pastorer i oppfølgingsarbeidet etter kampanjen. Ti lokale pastorer er nå ferdig utdannet på bibelskole og klare for å plante nye menigheter i byen. De som oppgav kontaktinformasjon vil kontaktes av pastorene og få personlig invitasjon til å bli med i de nye menighetene som plantes i byen. Troens Bevis har siden 2002 gjort dette i flere byer og opplevd store resultater med musikkfestivalene og menighetsplanting. På bare elleve år er over 300 menigheter er plantet i India.

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157632775906981″ flickrNumberOfImages=»500″ previewWidth=»120″ caption=»Kampanje i india 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen, Dan Alexander Edvardsen

Det er et stort behov for støttepartnere for at Troens Bevis skal fortsette å arrangere slike musikkfestivaler i India. Ønsker du å støtte kampanjene eller Brevkurset ”Det Nye Liv” så fyll ut skjema nedenfor eller klikk her for å gi en enkeltgave.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter