Mirakler skjedde på kampanje i Bidar

Biskop Ernest Komanapalli fra India mener det som startet med en regnfull førstekveld ble til en stor mirakelkampanje.

Det norske teamet opplevde litt motstand første kampanjekveld i Bidar. Like før kampanjen startet begynte regnet å høyle ned. Selv om teamet var litt skuffet over værforholdene, ble dette en kveld der mennesker fikk møte Jesus.

Dagen etter hadde indiske pastorer og menigheter holdt lange bønnemøter om at været måtte holde seg fint resten av festivalen. Langs veistrekningen til kampanjeområdet ble det norske teamet møtt av regn. Rune Edvardsen sammen med flere kjente på skuffelsen og så for seg at også dette kom til å bli en tung kveld i Bidar. Til den store overraskelse regnet det flere steder i byen, men på kampanjeområdet var været helt fint. Mellom 8000 til 10 000 mennesker hadde møtte frem denne kvelden.
 
Biskop Ernest Komanapalli, vår samarbeidspartner i India og leder for misjonsorganisasjonen Manna Ministries, forteller at han blir bare mer og mer imponert av Runes forkynnelse og ser hvordan han klarer å nå den unge generasjonen med evangeliet. Biskopens sønn, Sudarshan Jyoti Komanapalli, ler litt av sin far som husker at det var en tid da faren ikke likte Rock’n Roll. Etter han forstod at musikken kunne brukes som evangelisering blant unge mennesker ble synet på musikksjangeren endret.

– Lørdag og søndag ble to fantastiske festivaldager her i Bidar. Rune har noen dyktige musikere og vi elsker å høre dem spille. Innholdet i låtene treffer hjertene og varmer oss opp til Runes forkynnelse. Denne helgen kom han med et meget kraftig budskap og brukte bilder til å forenkle budskapet til hinduene og muslimene som var tilstede. I kveld må det ha vært mellom 18 000 til 20 000 mennesker, sa Ernest etter kampanjen søndag kveld.

Etter forkynnelsen løp menneskene frem for å ta imot Jesus. Flere tusen eksemplarer av Brevkurset ”Det Nye Liv” ble delt ut. I tillegg kom det inn mange oppfølgingskort som brukes til å kontakte alle frelsesøkende i etterkant av musikkfestivalen. Det jobbes nå med å telle opp antall kurs som ble delt ut og antall kort som kom inn.

Programmet fortsetter
Flere pastorer fra Norge er også med på turen til India og vært med som forkynnere i lokale menigheter. Teamet er nå tilbake i Hyderabad for en hviledag. Tirsdag begynner det en tre dagers pastor- og lederkonferanse i byen, og til helgen kommer Anne Christiansen for å holde sin første kvinnekonferanse i India. Neste helg er det klart for en ny musikkfestival. Denne gangen i byen Khammam som er sterkt preget av politisk uro. Ernest Komanapalli og hans misjonsorganisasjon er svært spente på musikkfestivalen i Khammam som er deres tredje forsøk på å komme dit. Følg med videre på troensbevis.no og vår Facebook-side.

girl web
Vitnet om mirakler

Også flere helbredelser fant også sted både lørdag og søndag kveld. En ung jente kom å fortalte at hun hadde ikke kunnet lese uten brillene sine. Etter frelsesbønnen kunne hun plutselig lese uten lesebriller. Litt sjenert ble hun med opp på scenen for å vitne om hendelsen og leste noen setninger fra Brevkurset ”Det Nye Liv. Dette uten problemer. Hele forsamlingen jublet over jenten som kunne nå lese uten briller. Før jenten gikk av scenen takket hun Gud for helbredelsen. Flere andre vitnet også om mirakler som hadde skjedd under helbredelsesbønnen.

– Det var et mirakel i seg selv at regnet holdt seg unna. Over alt i byen var det regn, men ikke på kampanjeområdet. I tillegg var kampanjen preget av helbredelser og demonutdrivelser. Ikke noe vi fokuserer på, men dette var allikevel en velsignelse for byen og et vitne om Guds kraft, fortsatte Ernest som kalte dette en mirakelkampanje.

Etter en tung start på festivalen var det også stor begeistring hos Rune Edvardsen.

– Disse kveldene har vært utrolig flotte. Jeg er overbevist om at musikkfestivalen kommer til å sette sport i mange år fremover. Når jeg nå ser ut over festivalområdet, forlater folk området med vårt selvstudium i troen på Jesus, og fortsatt fylles det ut oppfølgingskort som lokale pastorer bruker i oppfølgingsarbeidet. Nå skal det plantes ti nye menigheter i byen, og ti nye pastorer er trent og er godt forbrent på oppgaven, sa Rune mens han forlot scenen siste festivaldag.

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157632775906981″ flickrNumberOfImages=»500″ previewWidth=»120″ caption=»Kampanje i india 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen, Dan Alexander Edvardsen

Ønsker du å gi en gave til misjonsarbeidet eller blir fast støttepartner? Klikk her for å gi en enkeltgave eller fyll ut skjema nedenfor for å bli fast giver. Vi setter stor pris på alle gaver til vårt arbeid. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å vite mer om oss.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter