Velkommen til ny partnermenighet

Troens Bevis Verdens Evangelisering ønsker Sion Blomsterdalen i Bergen velkommen som ny partnermenighet.

– Da menigheten var på utkikk etter et nytt misjonsprosjekt å støtte, foreslo vi Troens Bevis etter å ha fått innblikk i misjonsvirksomheten, forteller Per-Einar Rotvoll. Han er med i lederskapet i Sion Blomsterdalen og har besøkt Sommerstevnet i juli de to siste årene med familien sin. I fjor var de to familier fra menigheten som reiste til Sommerstevnet sammen med flere andre familier fra Bergen, og i år håper Per-Einar at de skal bli enda flere.

– Jeg ser at Sommerstevnet betyr mye for familien og for de to jentene våre på 12 og 14 år som får være med på eget opplegget for barn og ungdom. Det blir bra å få være med i Sarons Dal som menighet og få treffe andre kristne. Jeg er opptatt av at de er tverrkirkelig og at vi får ha fellesskap med troende fra alle slags bakgrunner, legger han til.

Menigheten deres fikk også besøk av Rune Edvardsen og Glenn Tønnessen fra Troens Bevis i januar i fjor. Da fikk hele menigheten et innblikk misjonsarbeidet samtidig som de fikk hilse på nøkkelpersoner i arbeidet. Søndag 10. februar taler Rune Edvardsen igjen i Sion Blomsterdalen. Vi vil i forkant av dette møtet drive aktiv markedsføring av besøket for at flere skal komme og høre om arbeidet som Troens Bevis driver.

– Jeg må bare si at vi liker misjonsmodellen til Troens Bevis. Vi ønsker ikke å bruke masse penger på å bygge opp vårt eget arbeid når vi kan støtte noe som vi har stor tro på. I tillegg er det flere av de eldre i menigheten vår som har besøkt Sarons Dal og støttet arbeidet personlig helt fra 70’årene, så forslaget om å gå inn som partnermenighet ble et enstemmig vedtak. Vi har veldig tillitt til modellen med å sende ut innfødte evangelister, understreker Per-Einar.

Misjon har alltid vært viktig for Sion Blomsterdalen som nå teller 120 medlemmer.

– Vi har som mål og alltid bruke rundt 20 prosent av inntektene våre på misjon. Nå går vi inn med 8000 kroner hver måned til Troens Bevis sin nysatsning i Sørøst-Asia. Der vil vi støtte 8 nye evangelister, også vil vi at resten skal gå til arbeidet i Asia, slikt som Brevkurset ”Det Nye Liv” og Troens Bevis sine evangeliske kampanjer, forklarer han.

– Vi opplever veldig konkret at partnerskapet går begge veier, forklarer Per-Einar.

– Som menighet blir vi knyttet opp mot konkrete misjonsprosjekt, og nå ser jeg frem til å få være med Troens Bevis ut til Sørøst-Asia, det er en mulighet vi får som partnermenighet. Det blir veldig spennende!  

Administrativ leder i Troens Bevis, Glenn Tønnessen, presiserer at samarbeid med lokale menigheter er en av de viktigste sidene av Troens Bevis sitt misjonsarbeid.

–    Vi samarbeider i dag med alle typer menigheter og ønsker å komme i dialog og prosesser omkring slike gode misjonssamarbeid. Kanskje menigheten din allerede har misjonsprosjekter som vi kan samarbeide om? Troens Bevis har over 50 års erfaring med å drive effektiv misjon. Der er en stor effekt i å stå sammen, sier han.

Som partnermenighet får man tilbud om:

01Årlig besøk av representanter fra Troens Bevis, der vi inspirerer menighetens folk til misjonsinnsats og rapporterer og informerer om prosjektene vi samarbeider om. Dette gir eierskap!

02Mulighet til å være med ut på misjonsfeltet  for å se arbeidet på nært hold.

03Prioritert tilgang til våre resurser.

04Fordelaktige utleiepriser på vårt leir- og konferansesenter til å arrangere menighetsweekend i Sarons Dal. Les mer om vårt senter her.

 

Vil din menighet ha besøk av oss?

I mars kommer Troens Bevis Verdens Evangelisering til å besøke menigheter og menighetsledere i flere regioner for å snakke om hvordan vi kan stå sammen om misjon.

En ny menighetsturne vil også bli arrangert til høsten med nytt fokus på Aksjon Asia. Dersom du ønsker besøk av Troens Bevis i din menighet kan du gjerne kontakte Glenn Tønnessen på telefon (+47) 38 35 75 00 eller fylle ut skjema nedenfor.

{chronoforms}kontaktoss{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter