Oppfølging av våre seere

Minst 75 prosent av responsen til Miracle Channel kommer fra arabisk talende muslimer. Se video om hvordan oppfølgingsarbeidet til kanalen fungerer.

Troens Bevis sin arabiske satellittkanal hadde et rekord år med betydelig økning i responsen fra seere i den arabiske verden. Med 211 165 telefonsamtaler, e-poster, tekstmeldinger og brev, viser tallene mot slutten av 2012 at Miracle Channel har hatt sitt sterkeste respons år siden kanalen ble opprettet i 1997. Det er en økning på 32 prosent fra fjoråret. Minst 75 prosent av responsen kommer i fra målgruppen til Miracle Channel som er arabisk talende muslimer. 

Responsen kommer fra 48 land i Nord-Afrika, Midtøsten, den Persiske Gulfen, Europa, Sentral-Asia og Nord-Amerika. De seks landene med høyest respons var Egypt, Sverige, Saudi Arabia, Algerie, Tunisia og Irak.

Fra Europa alene kom det over 72 000 tilbakemeldinger fra arabere som ønsket å vite mere om evangeliet.

Miracle Channel drives kun av frivillige gaver, og er i stort behov av mer støtte. Dersom du synes at det er fint at arabere får anledning til å høre evangeliet, håper vi at du vil være med å støtte Miracle Channel med en gave i dag. Klikk her for å gi en enkeltgave eller bli fast støttepartner ved å fyll ut skjema nedenfor.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms}

{vimeo}53940327{/vimeo}


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter