Hvorfor kan vi ha fire koner og dere bare en?

Dette er ett av utallige spørsmål som vi får fra muslimske seere.

Dette er ett av utallige spørsmål som vi får fra muslimske seere. Men mange kontakter oss også for å fortelle om hvordan er kommet til tro på Jesus, og om bønnesvar som de har fått.

Miracle Channel har opplevd en stor økning av seer-respons i 2012 etter den arabiske revolusjonen. Det kan tyde på at mange arabere er blitt mer frimodig og at stadig flere søker etter åndelige svar på sine problemer. Ved å svare på deres spørsmål har våre dyktige programledere fått ledet mange seere til tro på Jesus. Spesielt ett av våre direktesendte program inviterer muslimer til å stille spørsmål om den kristne troen på direkten. Her er enkelte av spørsmålene og kommentarene som vi har fått fra seere den siste tiden:

“Det er kjent at Gud forbyr menneskeofring, hvorfor kunne Gud ofre Jesus da?”

“Jeg er en muslim og mitt spørsmål er; dere sier at Jesus er Gud, men dersom han ble født av Maria og ikke kom direkte fra himmelen, da kan han vel ikke være Gud?

“Jeg bor i Saudi Arabia og jeg er nå en kristen og jeg tror at Jesus er Guds sønn. Men jeg er fremdeles forvirret av det jeg har trodd før. Hvordan blir jeg fri? Vær så snill og be for meg.”

“Jeg komme fra Jemen og jeg har sett programmene deres og jeg liker dem veldig godt. I 13 år har jeg hatt lyst til å lære om Bibelen og kristendommen i sin helhet, men jeg har ikke funnet noen å studere den med. Finnes det noen i min by eller mitt land som jeg kan ta kontakt med? Takk for deres støtte.”

 “Jeg bor i Algerie. Når jeg er hjemme alene så ser jeg på Miracle Channel fordi ingen andre vet at jeg har et forhold til den kristne Gud og at jeg har Jesus i mitt hjerte. Men jeg vil gjerne få be dere om å huske meg i bønn for muskelsykdommen som jeg lider av. Jeg kan ikke gå uten hjelp. Jeg vil så gjerne blir fri for å kunne leve et normalt og sunt liv. Jeg vil gjerne ha kontakt med dere også.
Tusen takk, Gud velsigne dere.”

“Jeg er en muslim som følger Miracle Channel og har gjort det i ett år, og takk Gud for at han har åpnet hjertet mitt for Kristus. Jeg ber sammen med programmene. Vennligst be for min familie og for at Gud skal berøre hjertene deres. “

Bønnesvar
Ett av våre mest populære TV-program heter “Gud hører oss.” Her inviterer vi seere til å ringe inn for forbønn på luften, og flere ringer også inn for å fortelle oss om bønnesvar:
“Jeg har hatt panikk angst, men etter at dere ba for meg på luften går det mye bedre. Jeg har også fått en helt ny glede og fred i livet. Mange takk til Miracle Channel, dere har virkelige hjulpet meg!”

“Gud hørte deres bønn da jeg ba om forbønn for å få barn. Vi har vært barnløse i lang tid, og det har vært en stor sorg. Vi ringte inn til dette programmet og ba om forbønn for dette problemet, og Gud hørte vår bønn. Tusen takk til Miracle Channel som bryr seg om oss og har program som dette.”

“Jeg kommer fra Algerie og jeg ba om forbønn for min datter som skulle ha hjerteoperasjon. Vi var veldig engstelige for henne. Men operasjonen var vellykket og nå har hun det bra. Tusen takk for at dere ba!”

“Jeg ringte og ba om forbønn for min søster som hadde lungekreft, og faktisk, da de tok den siste prøven av henne på sykehuset før hun skulle begynne med strålebehandling, fant de ikke spor av kreften. Pris Gud!”

Troens Bevis sin arabiske satellittkanal hører fra 13-18 000 seere hver eneste måned! Miracle Channel drives kun av frivillige gaver, og er i stort behov av mer støtte. Dersom du synes at det er fint at arabere får anledning til å høre evangeliet, håper vi at du vil være med å støtte Miracle Channel med en gave i dag. Klikk her for å gi en enkeltgave eller bli fast støttepartner ved å fyll ut skjema nedenfor.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter