Brevkurset vant Kareti og Dinakar

Kareti og Dinakar takker våre støttepartnere for at de fikk høre om den levende Gud!

Jeg heter Kareti og jeg jobber for en lærfabrikk i Ananthapur i India. Min mann Dinakar jobber også for det samme firmaet, vi er født hinduer og vi har ei lita jente på fem år.
Vi tilba hinduistiske guder og vi visste veldig lite om Jesus. Min mann likte heller ikke kristne. Flere ganger kom kristne arbeidskolleger på besøk til oss, og han ble straks i dårlig humør og ønsket ikke at de skulle komme til vårt hus. 

En dag da vi gikk forbi et friluftsmøte, stoppet vi et øyeblikk mens mannen min klaget og sa at: “disse kristne ønsker bare å forkynne at Jesus er den eneste guden og de fornekter våre guder.” I mellomtiden kom det en ung mann bort til oss. Han ville gi oss en bok, men min mann nektet å ta imot den. Men den unge gutten insisterte og spurte om vi i det minste kunne lese bare en side i boken når vi kom hjem. Min mann kunne ikke si nei, og jeg tok imot boken. Da vi kom hjem begynte mannen min å lese, og han ble snart så ivrig at jeg spurte hva som var så interessant. Han sa at boken fortalte den sanne historien om en person. Jeg begynte også å lese boken, og allerede neste dag gikk vi tilbake til møtene for å treffe pastoren. Han gav oss Brevkurset “Det Nye Liv”, og vi er blitt så lykkelige over at vi har fått lære om den levende Gud og hva Han har gjort for oss!

Vi ønsker fremdeles å lære mer om Jesus. Vær så snill og be for oss. Vi vil gjerne at våre venner og foreldre også skal lære å kjenne Jesus. Vi setter stor pris på arbeidet dere gjør for å fortelle verdens mennesker om den levende Gud.

Troens Bevis sitt selvstudium i troen på Jesus er et flott redskap i hendene på lokale evangelister. I 2011 fikk Brevkurset ”Det Nye Liv” 284.992 nye elever.
Ønsker du å støtte dette arbeidet kan du klikk her for å gi en gave eller fylle ut skjema for å bli fast støttepartner.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms}

 

Tags:
, ,


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter