Bibelgruppe startes i Syria

En bibelgruppe som henter inspirasjonen fra Miracle Channel startes etter initiativ fra syriske TV-seere.

– Vi har fått beskjed gjennom våre kontaktfolk i Syria at det startes opp en bibelgruppe i Syria som følge av TV-programmet vårt “Her og Nå”, forteller Nawal Tawfik, programleder for programmet “Her og Nå.” 

“Her og Nå” er et av Miracle Channels ukentlige direktesendinger til den arabiske verden. Interessen for detter programmet er spesielt stor, og det finnes allerede flere bibelgrupper i andre arabiske land, slik som Egypt, som har bestilt serien på DVD for å bruke undervisningen i mindre grupper.

– Det er blant annet en kirke i Kairo som bruker dette programmet i en ukentlig samling. Først ser de programmet før de samtaler sammen og ber for hverandre over temaene som blir tatt opp, forteller Nawal.

Hensikten med akkurat dette programmet er å hjelpe folk å se seg selv med Guds øyne, og ikke nødvendigvis slik de oppfatter seg selv, forklarer Nawal.

– Vi ser at veldig mange går rundt og tror at Gud ser på dem med et forstørrelsesglass som kun ser feilene de har gjort. Det er mange som definerer seg selv etter sine feilgrep. Og andre kan slite med skam over ting de har gjort, og tror at dette kommer mellom dem og Gud. Når de forstår at Gud ser på dem som fullstendige og verdige mennesker gjennom Jesus frelsesverk, bringer det legedom og frihet som gjør at de kan trå ut i det Gud har for dem, supplerer hun.

“Gårsdagens episode var fantastisk. Jeg så den to ganger. Jeg følte lettelse og jeg har begynte å akseptere meg selv. Dette programmet er veldig praktisk og oppmuntrende,” skriver en seer.

Og en annen seer legger til:
“Jeg så gårsdagens episode kl. 20 og reprisene kl. 22:45 og 03:15, jeg tok det opp på mobiltelefonen og jeg kommer til å se det igjen. Programmet deres er en gave til oss fra Gud og veldig virkelighets nært. Jeg takker dere av hele mitt hjerte.”

– Den nye gruppen i Syria viser oss to ting, folk får hjelp av TV-programmene våre, og mennesker har behov for Jesus i sine liv, spesielt dem som lever i krigssoner og har store utfordringer i sitt daglige liv, sier programlederen.

Ønsker du å støtte arbeidet til Miracle Channel med en gave, kan du klikke her eller fyll ut skjema nedefor dersom du ønsker å bli fast støttepartner:

{chronoforms}blipartner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter