289 mennesker frelst på tre måneder

Kontaktperson i Bangladesh, Albert Mridha, skriver i sin siste rapport om effektiv evangelisering med innfødte evangelister.

Kontaktperson i Bangladesh, Albert Mridha, skriver i sin siste rapport om hvor effektivt det er med innfødte evangelister. Selv er han mye på farten i forhold til undervisning og trening, mens de innfødte evangelistene som støttes av Troens Bevis evangeliserer i landsbyene.

Bangladesh er et ungt land som selvstendig stat. Først i 1971 fikk landet sin uavhengighet fra Pakistan. Landet er et av de mest folkerike i verden målt i areal pr innbygger. Folkegruppen bengal utgjør 98% av innbyggerne og bengali er det offisielle språket.

Mesteparten av Bangladesh ligger i elvedeltaet der elvene Ganges og Brahmputra renner ut i Bengalbukten. Dette er verdens største elvedelta og er meget fruktbart, men også utsatt for store oversvømmelser. Dette gir folket en del utfordringer. Albert Mridha, vår kontakt i Bangladesh, sender av og til ut bønnebrev der han beskriver  noen utfordringer de står i disse periodene hvor elvene går langt ut over sine bredder. Han skriver også om hvordan de kan få være til hjelp for folk når disse situasjonene oppstår.

Av Bangladesh befolkning på nærmere 165 millioner så regnes 0,7% som kristne. Muslimene utgjør nærmere 90%, og det er vel 9% hinduer.

De siste månedene rapporterer alle de 18 innfødte evangelistene som støttes at de ber til frelse med mennesker.

«Kjære brødre og søstre! Her går arbeidet bra. Vi har hatt 3 evangeliseringsmøter i andre landsbyer de siste månedene. Vi besøkte i tillegg 39 hus da vi hadde dør-til-dør evangelisering. Vi har ukentlige søndagsmøter og månedlige ungdomsmøter i menigheten vår. Ca. 30 mennesker kommer hver uke på søndagsmøtene våre.

Vi har bedt til frelse med 15 personer, og 7 av dem er blitt døpt.
     
Vi har bedt for 18 personer, men det er foreløpig bare 4 av dem som er blitt helbredet. Disse 4 hadde lidelser i hodene og skuldrene sine, men Herren fjernet all smerte. Gud er så fantastisk!
En kvinne var barnløs. Hun var helt fra seg siden hun ikke kunne få barn. Hun kom fram til forbønn og vi ba for henne. Kort tid etter ble hun gravid! Hele familien kom til oss etterpå og ble frelst. Halleluja!», skriver den innfødte evangelisten Roshona Roy.

En annen innfødt evangelist, Anil Chandra Roy skriver:

«Her i Pirganj går arbeidet strålende. Vi har hatt 8 evangeliseringsmøter rundt i distriktet de siste månedene. Vi har også besøkt 39 hjem for å oppmuntre og dele Guds ord med dem.
Vi har ungdomsmøter en gang i måneden, og søndagsmøter hver søndag. Vi er i snitt over 30 mennesker som kommer på søndagsmøtene.
 
Vi har bedt med 26 mennesker til frelse de siste månedene. 18 av disse menneskene er blitt døpt i vann etterpå. Vi ba også for 4 syke, men Gud har enda ikke grepet inn i livet deres.
 
Jeg bor nærme den indiske grensen. Her er folk veldig fattige, men mange er ivrige etter å høre Guds ord. Mange er desperate etter å få Jesus inn i livet deres.»

Evangelistene i Bangladesh melder om 289 frelste de siste tre månedene og av dem så har allerede 186 blitt døpt.

Albert Mridha avslutter sin rapport med: «Kirken i Bangladesh vokser som ild. Vi er så takknemlige for forbønnen og støtten vi har mottatt i mange år.»


 

Støtt din egen evangelist!

• Du kan støtte din egen navngitte evangelist, eller arbeidet i et bestemt område.
• For små midler kan du underholde en evangelist, og på den måten drive en hel menighet!
• Gjennom din innfødte evangelist kommer du nærmere de unådde, og gir dem budskapet om Jesus.

Her har vi innfødte evangelister per. dags dato:

Hva må du gjøre?

• Fyll ut skjema nedenfor, eller kontakt oss direkte.
• Du bestemmer selv hvor mye du vil gi. Troens Bevis koordinerer støtten slik at du kan underholde en egen evangelist eller støtte en evangelist sammen med andre partnere.
• Du får en presentasjon av din innfødte evangelist, og jevnlige rapporter fra arbeidet du støtter.

Som en partner i Troens Bevis Verdens Evangelisering, vil du sende innfødte evangelister som tar evangeliet til nye områder. Din støtte leder hvert år nye mennesker i kontakt med Jesus Kristus.

Bli fast støttepartner:
{chronoforms}blipartner{/chronoforms}

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter