Forsamling med 600 nyfrelste i Nord-Afrika.

En narkoman som ble frelst gjennom Miracle Channel i Nord-Afrika leder nå en forsamling med 600 nyfrelste, mange av dem tidligere kriminelle og narkomane.Vi har tidligere skrevet om at det er startet flere forsamlinger med nye troende som blir frelst i Nord-Afrika gjennom Troens Bevis sin arabiske satellittkanal. De fleste møtes i hemmelighet, men det finnes også forsamlinger som er mer åpne og kjent for flere.  

Pastoren i en av de nye menighetene som er kommet til i Nord-Afrika har en helt spesiell historie. Han var narkoman og veldig langt nede. Men etter at han begynte å se på Miracle Channel og fikk høre historiene til andre som hadde fått livet sitt forandret av Jesu kraft, begynte han å fatte håp om at kanskje han også kunne få hjelp. Han kontaktet Miracle Channels oppfølgingskontor, og gjennom en periode med forbønn og rådgivning ble han både frelst og fri fra stoff. Han var en kjenning i byen der han bodde, og folk begynte snart å legge merke til at noe hadde skjedd med han. Han begynte å dele sin historie, og etterhvert fikk han be til frelse med flere andre narkomane og kriminelle i byen han kom fra. Det ble en gruppe som begynte å samles, og nå er han pastor for en forsamling på 600 nyfrelste! Men en radikal muslim som ikke likte den nye menigheten, angav forsamlingen og klaget til politiet.

– Men denne personen fikk til svar at politiet var fornøyd med den nye forsamlingen. Etter at flere av politiets kjenninger hadde begynt å gå i menigheten var det blitt merkbart roligere og mindre å gjøre for politiet i byen, forteller lederen for Miracle Channels oppfølgingskontor.

TV-kanalen Miracle Channel sender evangeliet 24-timer til den arabiske verden. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter