Historisk

Kampanjen i Kadapa er over. En fantastisk avslutning. I går forlot vi scenen med en tung atmosfære, men i dag med stor glede og jubelrop.

Det var en sliten Rune Edvardsen som sto på scenen. Etter en kort natt og et fullpakket dagsprogram, fant teamet frem alle kreftene de hadde. Kvelden var preget både av dans, rock’n roll og et flott budskap.

Mer enn 30 000 tilskuere viftet med det indiske flagget, mens nasjonalsangen ble spilt. En flott sermoni til hedring av landet. Bandet spilte et par sanger, før Rune gikk i gang med forkynnelsen. Rune forklarte hvordan Jesus kjærlighet er for alle mennesker. Historien om Irene, en voldtatt jente han engang møtte i Afrika ga en sterk berørelse. Den store folkemengden gjorde det umulig for alterkall, men omtrent 10 000 rakk opp hånden og ga deres liv til Jesus. Før kvelden ble avsluttet kjørte bandet på med noen flere sanger, mens teamet danset og lekte med publikum.

”Dere har skapt historie”, sa en pastor fra Manna Ministries.
– Byen har aldri opplevd noe lignende arrangement. Kampanjen vil sette spor i mange år fremover.

På 8 år har teamet hatt 50 konserter i landet, noe som gjorde kvelden til et jubileum. Turen drar nå videre til byen Siliguri, i staten West-Bengal. 

 

Tags:
,


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter