Kjente artister til Dina-konsert

Det blir en stor veldedighetskonsert med en rekke kjente artister, til inntekt for Stiftelsen Dina på Centrum Scene, søndag 30. oktober.

Søndag 30. oktober kl. 17:00 blir det holdt en stor veldighetskonsert på Centrum Scene i Oslo, til inntekt for Dina-stiftelsen sitt arbeide i Kongo.

Ole Paus, Inger Lise Rypdal, Rune Edvardsen, Jan Groth, John Kåre Gullestad, Bjøro Håland, Reflex, Kine Ludvigsen, Jan Egil Omdal, Marianne Antonsen m/flere har alle stilt opp for å lage en samle-CD, hvor inntekten i sin helhet skal gå til Stiftelsen Dina sitt arbeid i Kongo.

Det er i forbindelse med utgivelsen av denne CD’en at det arrangeres et konsert/informasjons arrangement på Centrum Scene.

De fleste av artistene som har vært med på CD’en stiller opp, og i tillegg vil det bli vist film/video om Stiftelsens arbeid i Kongo. Der driver stiftelsen blant annet et senter for misbrukte jenter, der den yngste, Dina, som har gitt navn til stiftelsen, bare var 2 år da hun søkte ly sammen med sin mor etter at de begge var blitt voldtatt. Det hører med til historien at i dag, to år senere, er Dina en frisk og aktiv jente som fremdeles bor på senteret sammen med sin mor. Til sammen bor det nå bortimot 90 jenter på senteret.

Konserten er gratis og dørene til Centrum Scene åpner kl. 16.30.

STIFTELSEN DINA NETTSIDER 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter