Ny bok fra Aril Edvardsen Bridges to the Kingdom

Aril Edvardsen har skrevet en ny bok på engelsk: ”Bridges to the Kingdom” (”Broer til kongeriket”). Den viser hvordan alle religioner og kulturer har en egen bro til Guds kongerike.

 

Det var etter oppfordring fra flere av verdens kirkeledere at Edvardsen nå har skrevet bok om hvordan man kan formidle kjernen i evangeliet til mennesker av ulike religioner og kulturer.

Edvardsen mener at det finnes ”rester av Guds vitnesbyrd” blant folkeslag og stammer av alle slags religioner, selv om de er blitt forvrengt og avsporet. Slik som Paulus brukte steinstøtten i Athen som forestilte ”en ukjent Gud”, som en bro for evangeliet inn til athenernes hjerter, slik finnes det ”vitnesbyrd” som kan brukes til å bygge broer inn til alle hedningefolks og religiondyrkeres hjerter.

I denne boken forklarer Edvardsen ”broene” han selv har brukt gjennom 40 år når han har formidlet evangeliet med gode resultater til muslimer, hinduer, buddhister, kinesere og primitive stammer.

Boken, som kun er på engelsk og heter ”Bridges to the Kingdom” sendes i første rekke til bortimot 5000 forkynnere i India, Pakistan, Afrika, Kina og Midtøsten. Men Edvardsen tilbyr også boken gratis til forkynnere og menighetsledere i Norden som kan lese engelsk.

BOKEN ER OGSÅ TIL SALGS FOR ALLE, OG PRISEN ER KR. 200,-

Boken kan bestilles fra Troens Bevis, 4480 Kvinesdal. Telefon (47) 38 35 75 00 – e-post: [email protected] eller kjøpes på www.troensbevis.no/webshop

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter