Egil Svartdahl til Sarons Dal

– Jeg syntes det var flott å bli invitert denne sommeren og gleder meg, sier TV-pastor Egil Svartdahl. I år blir han en av hovedtalerne under årets sommerstevne i juli.

– Jeg har fått innbydelse til å tale på sommerstevnene mange ganger og har alltid hatt svært lyst, men det har som regel vært på en tid av året da jeg har vært svært opptatt med andre oppgaver og forpliktelser. Derfor har det bare blitt med én eller to ganger, sier Egil Svartdahl.

– Jeg bestemte meg allerede i Arils begravelse for at jeg ville gjøre det jeg kunne for å bli med denne gangen. Mange av oss har en stor takknemlighet i hjertet for hva Aril har stått for gjennom årene. Vi vil gjerne vise vår takknemlighet til Aril, samtidig som vi gjerne vil bakke opp Rune i den viktige rollen han har fått i å føre arbeidet videre.
– I mitt eget ønske om å fortelle om Jesus på TV, har Aril alltid vært en stor oppmuntring og bekreftelse for meg. Jeg tror han har satt pris på det jeg har gjort, sier den kjente tv-pastoren fra TV2.

Vil gjerne ut og treffe folk
For tiden er han på ”nedtrapping” som pastor i 50 % stilling i Filadelfia Oslo, foruten sitt velkjente engasjement som pastor i TV2. Arbeidet i TV2 gjør at han har fått mer muligheter til å komme ut og treffe folk, en rolle han stortrives med.
– Aril Edvardsen og Troens Bevis’ rolle som brobygger for kristen enhet samt det sterke fokuset på evangelisering og misjon, er ting jeg deler veldig sterkt i mitt eget hjerte, understreker Egil Svartdahl. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter