Årets sommerfest i Sarons Dal starter på lørdag

Kjente talere, gamle venner og hundrevis av barn og ungdom samles i den vakre dalen når sommerstevnet i Sarons Dal starter lørdag 10. juli.

 

Gjennom en variert uke inviterer Troens Bevis på ny til sommerstevnet i Sarons Dal. Kjente talere som Egil Svartdal, Emanuel Minos, Åge Åleskjær og Jan Gossner er med på den årlige stevneuken som har sendt kraftige signaler til hele Skandinavias kristen folk siden 1965.

Åpner med Rune
Stevnet åpner med Rune Edvardsen lørdag kveld. Han har hatt et travelt år med mange misjonsreiser både i utland og innland.  Kallet hans som leder av Troens Bevis er blitt ennå sterkere bekreftet gjennom store kampanjer og ett hjerte som banker for verdens nødlidende.  Flere uventede dører har åpnet seg der han har fått være evangeliets ambassadør både i fengsler og blant presidenter og statsfolk.

Jerusalem og VM
Søndag den 11. juli begynner kveldsmøtet kl. 1800 av hensyn til VM og konsert. Etter møtet blir finalekampen i fotball-VM vist på storskjerm i et tilhørende lokale. Deretter blir det storkonsert med rockelegendene i Jerusalem som var med å brøyte vei for kristen rock i Skandinavia på 80’ tallet.  

Yrende barneliv
Med rekordstor påmelding på barneplanetene er det flere hundre barn fra store deler av Norge som kommer til Sarons Dal for å delta på de forskjellige aktivitetene i løpet av stevneuken. Det er duket for et nytt Middelsalderspill med spennende personer som blir gjengangere hele uken, og villmarksturer, rafting og andre aktiviteter tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

 

Mathilde Moland kommer
Under Karis misjonsmøte lørdag den 17. juli blir det ett spesielt møte med tre mødre som alle har vært prøvet hardt i livet på forskjellige områder. Blant dem som kommer er Mathilde Moland, mor til Tjostolv Moland som sitter fengslet i Kongo. Taler på møtet er Mona Selseng, datter til Aril Edvardsen.

Spør predikantene!
Nytt av i år er en paneldebatt torsdag den 15. juli der flere av stevnets talere sitter i et panel og svarer på spørsmål fra salen. Spørsmålene kan leveres på forhånd.
Rune Edvardsen vil lede denne debatten, og han ønsker blant annet å sette fokus på hvor kursen går videre for kristen Norge, og hva som skal til for å komme dit en vil.

 

Lisa Børud på familiemøte
Små og store kan igjen glede seg til det faste familiemøtet lørdag formiddag.  I tillegg til sang av Lisa Børud blir det et siste møte med Kong Kvitekast, Prinsesse Perle, Prins Hipp, Ridder Ranke, Nonna fra Nannestad og Baron Bandido fra Middelalderspillet som har gjesten barneplanetene i løpet av uken.  

Den Felleskirkelig nattverdsgudstjenesten
Siste søndagen under stevnet blir det igjen en storslagen felleskirkelig nattverdsgudtjeneste. For mange er denne gudstjenesten, ledet av Biskop Olav Skjevesland, ett av høydepunktene der enheten mellom troende i Kristus står i fokus.

Ennå er det håp!
Det er også en glede å på ny ønske Evangeliesenterets brukere og venner spesielt velkommen under det siste møte søndag kveld der Lise Karlsen taler. Her samles folk fra alle samfunnets lag og gleder seg på vegne av evangeliesenterets brukere som har fått nett nytt liv som følge av troen på Jesus Kristus.
I tillegg blir det bønneskole hver morgen kl. 8:30 med Kjell Halltorp. Her kan en både bli bedt for og hente inspirasjon til bønnelivet i hverdagen.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter