Startet 20 nye menigheter i India

Som et resultat av Rune Edvardens kampanjer i 2 indiske byer i oktober, er 20 nye menigheter startet.

20 nye menigheter er i gang i Kothagudem og Tunuka etter Rune Edvardsens kampanjer i november.

I hver av disse byene, som har to til tre hundre tusen innbyggere hver, var det flere tusen hinduer som kom til tro. Til sammen er det snakk om bortimot 10 000 personer som tok imot evangeliet til frelse.

I forkant av kampanjene var 20 nye pastorer på plass i leide lokaler og klare til å ta imot de nye troende som nå blir fordelt på 10 menigheter i hver by. Pastorene har fått spesiell opplæring flere måneder i forveien og tilhører Manna Ministries, som ledes av pastor Ernest Komanapalli.

Ernest er Troens Bevis’ samarbeidspartner i Andra Pradesh-provinsen og har vist seg å være en meget dyktig organisator. Hver menighet kommer inn under hans organisasjon som gir underhold og støtte til de nyetablerte forsamlingene. Etter 5 år er det meningen at menighetene skal klare seg selv økonomisk. Dette har vist seg å være en gjennomførbar plan som bærer stor frukt. Kothagudem og Tunuka er den 9. og 10. byen som får besøk av Rune Edvardsens konsertkampanjer. Hans aksjoner har startet en stor ungdomsvekkelse der 200 000 til 300 000 hindu-ungdom er kommet til tro de siste årene.

Kampanjene, eller ”International Music Festivals”, som de blir kalt, er også sendt på den landsdekkende TV-kanalen til Manna Ministries.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter