Etterlyser arbeidskarer som vil på misjonstur

Troens Bevis søker nå etter arbeidskarer som har lyst til å være med på misjonstur til Afrika. Etter 8 ”jobbedager” på nytt mødrehjem i Kongo får arbeidsteamet være med på Aril Edvardsens store kampanje i Tanzania.

– Vi søker spesielt etter en arbeidsleder, forteller Helge Flatøy, som står i bresjen for den spennende misjonsturen til Afrika 11. – 26. august. Troens Bevis holder på å bygge opp et nytt senter for voldtatte mødre i Bukavu, og håper at noen sterke karer som ikke er redd for å ta i et tak vil være med på å starte byggingen at det nye senteret i Kongo.

– Vi skal være med å mure opp det nye senteret til Dina-stiftelsen som skal huse 50 jenter som er blitt gravide etter voldtekter, forteller Flatøy som leder all teamvirksomheten på misjonsskolen til Troens Bevis.

– Vi vil ha et sted der jenter som er blitt gravide etter voldtekt kan komme og være en stund. Det er en enorm spedbarnsdødelighet i e Kongo. I tillegg faller disse barna spesielt uheldig ut når mor, som blir kastet ut hjemmefra etter voldtektene, ikke har et sted å bo eller penger til mat.

– Det at de den første tiden får et trygt sted å være, hvor de får mat og helsestell, vil hjelpe dem over den mest kritiske fasen, forteller Helge.

Misjonsreisen koster 35 000 kroner per person. Det inkluderer reise, overnatting og det meste av maten. Av dette beløpet går nærmere 15 000 direkte til nødvendige materialer for å bygge senteret.

– Slik håper vi både på å få betalt og bygget huset på en gang, forteller Helge.

Selve driften av det nye senteret blir et samarbeid mellom Dina-stiftelsen i Troens Bevis og lokale menigheter i Bukavu.

– De siste dagene av turen vil vi reise ned til Dar es Salaam i Tanzania for å få med oss noen fantastiske spennende dager mens Aril Edvardsen har korstog i byen. Det er ventet at det skal bli en av de største(!) kampanjene til Aril noensinne, og den muslimske presidenten skal også delta, sier Flatøy.

Flere har allerede meldt sin interesse for turen, men det er fremdeles behov for bortimot 5 personer til.

– Blir det veldig mange som melder seg, fyrer vi løs med en misjonstur til utpå høsten for å fortsette arbeidet på det nye senteret, sier Helge, og legger til at det er nok en fordel med litt god fysikk da det blir lange dager under sterk sol mens de jobber.

Om du er interessert i å være med kan du kontakte Helge Flatøy på e-post. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter