Dommedagsklokken flyttet frem til 5 minutter på 12

Hvor lenge er det til Harmageddon? spør Aril Edvardsen og kommenterer dommedagsklokkens nye posisjon. -Vi som tror på bibelen, venter ikke på dommedag, men på fred, skriver han.

I april nummeret av Troens Bevis bladet har Aril Edvardsen en omfattende artikkel der han ser i detalj på årsakene til at atomfysikere nå har flyttet dommedagsklokken frem til 5 minutter på 12. Men Edvardsen tror allikevel ikke at det er dommedag i bibelsk forstand som vi har fremfor oss.

”Selv om vi frykter et Harmageddon, så vil ikke dette kulminere i Dommedag. Vi som tror på Bibelen venter ikke på Dommedag, men på fred. Bibelen lærer at når Jesus kommer igjen, oppretter han sitt Tusenårige fredrike på jord, slik at Dommedag kommer i alle fall i før om minst 1000  år. Bibelen lærer at Jesus gjenkomst er verdens eneste håp, og sier at Jesus skal komme igjen med global fred, og ødelegge dem som ødelegger jorden,” (åpen. 11:16-18) skriver Edvardsen i artikkelen i Troens Bevis.

Klikk her for å laste ned hele artikkelen

Du kan også motta ett gratis årsabonnement på bladet Troens Bevis. Der får du lese flere artikler av Aril Edvardsen, spennende rapporter fra korstog og siste nytt fra misjonsfronten.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter