100 000 ny-testamenter deles ut i Iran

Med støtte fra våre partnere er vi med på å trykke opp 100 000 ny- testamenter på persisk som deles ut av studenter i Iran.

 

Troens Bevis sin iranske samarbeidspartner, misjonsorganisasjonen Elam, forteller at de har nettopp trykket opp 100 000 ny testamenter på persisk som skal deles ut i Iran.
De forteller at dette har vært mulig blant annet på grunn av støtten som de får fra Troens Bevis Verdens Evangelisering.  De har trent opp studenter over lengre tid som nå er klare til å ta dem med seg ut på gata.

– Be om at de skal bli fylt med en frimodig ånd og at Gud skal beskytte dem på alle deres veier, oppfordrer Elam.

Kristne barnefilmer populære
Elam forteller også at de nylig har delt ut 600 kristne barnefilmer fra serien ”Story
Keepers”, som også er kjent for mange norske barn.

– Et medlem i menigheten har fortalt oss at hans datter har sett denne tegneserien over tjue ganger siden de først fikk en kopi av oss. Vi tror at dette vil ha stor innflytelse på barn i Iran, skriver de på websiden sin.

Stor interesse for evangeliet
Mange iranere trekkes også til den persiske TV-kanalen som Elam driver, Kalameh TV.
I tillegg til satellittsendinger, ser de at spesielt de kristne programmene som de legger ut på youtube.com på persisk har fått dobbelt så mange seere de siste seks månedene, med over 400 000 nedlastninger. Iran har en befolkning på over 66 millioner og 98 prosent av dem er muslimer.

Troens Bevis sitt misjonsengasjement i Iran startet i 1969 da Aril Edvardsen hadde sin første misjonsreise til dette landet.
Under besøket holdt han møter i en armensk og en assyrisk menighet der mange søkte frelse. I Teheran leide han den presbyterianske kirken der også flere vitnet om helbredelse etter møtene.
I dag støtter Troens Bevis 10 nasjonale misjonærer i Iran.

Ønsker du å støtte Troens Bevis sitt arbeid med en gave til misjonen, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter