Rekordstor forhåndspåmelding til JTN

Når startskuddet går for ungdommenes misjonsfestival i Sarons Dal 18.-21- juni, er det rekordmange påmeldte. –Det kommer ungdommer langs hele linjen fra Drammen til Stavanger, så dette blir en knallhelg, lover festivalsjef Helge Flatøy.

 Flatøy lover en festival med mye variasjon, kjempebra konserter og knall undervisning.
Helgen starter torsdag 18. juni med seminar for ungdomsledere. Fredag åpner festivalen dørene for resten av ungdommene, som kan se frem til lovsangskonsert med Jack London fra Island første kvelden og de merkeligste fysiske utfordringer med Team Challenge utover lørdagen.

-Jeg kan love skikkelig trøkk på Team Challenge i år med masse gode ting, men festivalsjefen vil ikke røpe innholdet i lag-konkurransene på forhånd.

Lørdag kveld blir det konsert med Impuls inne i hallen og stemningsfullt St. Hans bål  med nattkonsert ved svømmebassenget.  Både lørdag og søndag formiddag blir det tidsaktuell bibelundervisning med sterkt misjonsfokus.

I år er ett av målene å motivere festivalungdommene til å støtte 10 nye indonesiske misjonærer. Troens Bevis Verdens Evangelisering kommer til å satse sterkt i Indonesia i nærmeste fremtid, og Flatøy håper dette konkrete prosjektet kan være med på å tenne misjonsgløden.

Som festivalsjef for en misjonsfestival, kan Flatøy personlig attestere for at ett ungdomsliv med misjonsfokus er alt annet enn kjedelig. Han har hatt fire spennende år i Paraguay som misjonær, og etter at han begynte å jobbe i Troens Bevis er han knapt hjemme før han snur i døra for neste oppdrag, enten det er i Kongo, på Island eller ett ungdomsmøte på Gyland.

-Jeg anbefaler jo ungdom å være tilstede på hele festivalen for å få best utbytte av det som skjer, både sosialt og innholdmessig, og det er også uten tvil det rimeligste. Kommer en kun for en konsert, må en allikevel kjøpe dagspass. Men alle er selvsagt velkomne uansett hvor lenge de kan bli.

Les mer om festivalen på www.jtn.no 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter