Seere begeistret for program om bønnesvar

I fjor høst skrev vi om ett nytt program om bønnesvar som vises på Miracle kanalen. Nå kommer responsen fra seerne, og mange ble spesielt oppmuntret av historien om mannen fra Irak som ble helbredet fra kreft i tolvte time.

 

Emans største ønske var få barn, men legen fortalte at dette var fysisk umulig for henne. I dag er hun den lykkelige moren til en liten jente. Eman tviler ikke ett øyeblikk på at det var Jesus som svarte hennes bønner.

Sobhy prøvde å ta livet sitt flere ganger. Han var en av Kairos narkomane og orket ikke å leve lengre. I dag er han helt løst fra narkotika, og han er heller ikke i tvil om hvem han skal takke for det.

Dette er to av 26 historier som gjør stort inntrykk på seerne våre denne TV-sesongen. Mens arabere i forskjellige land forteller hvordan de har fått svar på bønn for store behov, kontakter seere Troens Bevis sitt oppfølgingssenter for å få bønn for egne behov.
Her er noen av kommentarene vi fikk fra seere i mai:

Akram fra Libanon:
Tusen takk for programmet ”Den som hører bønn”. Det har gjort stort inntrykk på meg fordi jeg ser mirakler om hvordan folk blir helbredet og hvordan Guds hånd fremdeles virker. Tusen takk for dette programmet.
Mohammed fra Saudi Arabia:
Jeg er muslim men jeg har sett på Miracle kanalen i lang tid og spesielt programmet “Den som hører på bønn”. Og jeg liker å se på miraklene som skjer. Jeg kan ikke glemme historien dere viste 5. april om mannen fra Irak som legene sa kom til å dø om få dager. Men han fikk se Herren Jesus. Jeg håper dere sender det i reprise så jeg kan ta det opp. Tusen takk for alt dere gjør.

Irini fra Palestina:
Jeg ser på Miracle kanalen. Er det mulig at dere kan sende programmet om irakeren som ble helbredet fra kreft i reprise? Jeg vil så gjerne oppmuntre en venn som trenger å høre at Gud kan helbrede denne slags sykdom.

Magda fra Syria:
Jeg ser på Miracle kanalen hele tiden, og spesielt serien om bønnesvar. Jeg så programmet om han som var narkoman, og hvordan Gud forandret livet hans. Dette vitnesbyrdet var veldig sterkt og det viser hvordan Gud kan forandre livet til kriminelle. Tusen takk for det fantastiske arbeidet dere gjør!

Vi er takknemlig for alle misjonsgaver og støtte til Miracle kanalen.Ved å registrere deg som giver kan du få skattefratrekk på alle gaver til Troens Bevis Verdens Evangelisering.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter