En dag med omsorg for de syke under stevnet

Torsdag under sommerstevnet i Sarons Dal blir det en dag med spesiell omsorg for de syke. Da er den kjente helbredelsespredikanten Tom Roger Edvardsen på besøk hele dagen med seminar på formiddagen og bønn for syke på kvelden.

Tom Roger Edvardsen har side 2002 vært kjent for sitt virke som helbredelsespredikant etter flere sterke vitnesbyrd fra mennesker som forteller at de er blitt friske etter forbønn. www.helbredet.no

Han gikk på Troens Bevis sin bibelskole i 1978 og begynte samme året å reise som predikant.

– Men i 2002 skjedde det en revolusjon i mitt eget liv. Jeg følte at Herren sa til meg at ”du skal ut og forkynne evangeliet igjen, og der du setter din fot, skal du se under og mirakler. Dette skal du gjøre for å hjelpe mennesker.”

– Det var nesten som en ”Paulus på vei til Damaskus” opplevelse, forklarer han.

– Det jeg ser er at det er enklere å bli helbredet etter hvert som lyset går opp for en. Det er mye enklere å bli helbredet enn det man tror. Mange sliter med unødige tanker og mye handler om det å bli satt fri.

Han mener at folk kan komme med forventning til møtene den dagen og at han selv gleder seg til å se hva Jesus kommer til å gjøre.

– Jeg tror at folk vil få tro til frelse i sitt eget liv og at de vil oppdage at frelseren er også helbrederen, sier han.

Bønn for syke
Hele torsdag den 19. juli blir en dag med omsorg for de syke under stevnet.

På formiddagen underviser Tom Roger Edvardsen ved to seminarer fra kl.10:00.

Det første seminaret heter: ”Kjenn dine rettigheter i ordet”, og det andre heter; ”Ingen fordømmelse”.

Han taler også på kveldsmøtet kl. 19:30, hvor det vil bli bønn for syke.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter