Aril Edvardsen møtte Danmarks folketingspresident

I forbindelse med at Burundis presidents rådgiver og Charles Nduwumukama besøker sommerstevnet i Sarons Dal, og taler torsdag 19. juli kl. 19:30, møtte han og Aril Edvardsen den danske folketingspresidenten.

Samme uken som storstevnet i Sarons Dal begynte talte Aril Edvardsen på en bibelcamp i Jylland, hvor folketingspresident Christian Mejdahl deltok sammen med ham.

Aril Edvardsen, som hadde besøk av Burundis president i fjor, introduserte ham til den norske regjering for å få hjelp i gjenreisningen av det krigsherjede landet. Som et resultat av dette gir Norge nå betydelig hjelp til Burundi, som er ett av verdens fattigste land.

Som en som skaper nettverk, fikk Aril Edvardsen et interessant møte med Danmarks folketingspresident, som jo konstitusjonelt er nummer to i Danmark etter dronningen. Aril Edvardsen håper at også Danmark skal dramatisk øke sin hjelp til Burundi, fordi Danmark gir forholdsvis stor u-hjelp.

Under to-dagers møter i Gatten på Jylland, samlet Aril Edvardsen og biskop Charles inn midler til det andre skolebygg som Troens Bevis i Sarons Dal nå bygger i Burundi. 80 % av Burundis barn har ikke hatt skolegang inntil nå, men Burundis nye president har lovet alle barn skolegang fra 2007-2008. Men de fleste steder i landet har ingen skolebygg.
Skolebyggene som Troens Bevis nå bygger i Burundi vil ha plass til ca. 600 elever i hver skole. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter