Aril Edvardsen tar med to ledere fra Midtøsten til atomkonferanse

Pressemelding: Etter Aril Edvardsens møte med Nei til Atomvåpen i Sarons Dal i juni, er Edvardsen nå invitert til atomkonferanse i Hiroshima i august. Edvardsen tar også med seg to ledere, en politisk og en religiøs, fra Midtøsten.

Når Aril Edvardsen reiser til atomkonferansen i Hiroshima i august sammen med Ole Kopreitan, lederen for Nei til Atomvåpen i Norge, har han invitert med seg PLOs tidligere ambassadør til Norge, Omar Kittmitto.

Kittmitto var med på å forhandle frem Oslo-avtalen og har også gjestet Sarons Dal.
I tillegg har Edvardsen invitert med seg en av de viktigste muslimske lederne i Midtøsten dersom han får utreisetillatelse fra Syria.

På grunn av den eksplosive situasjonen i Midtøsten ser Aril Edvardsen det som svært visktig å ta med ledere fra dette området til atomkonferansen.

-Det viktige er at de etter konferansen kan gi signaler videre i den delen av verden at de må begynne å bremse ned og ikke forstette å ruste opp i det tempoet de nå gjør,  forklarer han.

Edvardsen ønsker også å ta med seg ett Tv-team fra Sarons Dal slik at opptak fra konferansen kan sendes på Sarons Dal sin arabiske satellittkanal, ”Miracle Channel.”

Med i delegasjonen fra Norge er også fem leger fra Leger mot Atomvåpen, og LOs ungdomssekretær Kristian Tangen.

Mer om konferansen her:
http://www.city.hiroshima.jp/shimin/heiwa/peaceenglish.html

Et bilde i trykkekvalitet under…Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter