Rekordmange frivillige på Sommerstevnet

Når det 44. sommerstevnet i Sarons Dal begynner lørdag står en liten hær av 300 medhjelpere klar til å ta imot flere tusen stevnebesøkende.

– Det er tydelig at det er en sterk vilje blant folket at Sarons Dal skal forstette, også uten Aril Edvardsen, og vi ser på det som en fin tillitserklæring til Rune, sier stevnesjef Sten Sørensen.

Når sommerstevnet i Sarons dal begynner 11. juli er nærmere 300 medhjelpere på plass. I tillegg til rekordmange medhjelpere, er det også rekordstor påmelding på barne- og ungdomsplanetene.
– Bortimot 140 av medhjelperne skal være med og hjelpe på barne- og ungdomsaktivitetene. De andre er med som vakter, har kjøkkentjeneste, står i kiosken og ved svømmebassenget. Men vi sørger for at alle medhjelperne også får tid til å nyte stevnet, forsikrer stevnesjefen.

Misjonsinteressert ungdom
Det er også overraskende stor interesse blant ungdom over 16 år som vil være med på misjonsplaneten. Dette er ett nytt tilbud for ungdom som satser seriøst på å komme inn i en tjeneste. Av de 40 som kan være med er det 20 som reiser videre på teamtur til Romania.

Minner Aril under åpningsmøte
På åpningsmøte lørdag kveld blir det Rune Edvardsen som tar Aril Edvardsens tradisjonelle plass på talerstolen.  Det var under stevnet i fjor at Aril Edvardsen offentlig innsatte Rune til å lede organisasjonen videre. Under møte blir det også en minnemarkering av Aril. Deretter følger alle møter og aktiviteter som normalt.

Venter storinnrykk på onsdag
Når den verdenskjente evangelisten Reinhardt Bonnke gjester Sarons Dal onsdag 15. juli ventes det ett ekstra storinnrykk i dalen.  Bonnke deltar både på lederseminar og kveldsmøte denne dagen. Sist han besøkte Sarons Dal var i 1989 da Sarons Dal feiret 25. års jubileum.
”Bonnke har en veldig sentral forkynnelse. Den er så klart evangelisk som en kan ønske, sa Aril Edvardsen i ettertid.

Jarle Waldemar kommer
Flere av Norges mest profilerte forkynnere blir også å høre på stevnet, deriblant TV-predikant Egil Svartdahl, forfatter og sjelesørger Per Arne Dahl og pastor Åge Åleskjær. På familiemøte siste lørdag blir det sang, drama og trylling med TV- kjendis Jarle Waldemar.
– Nå håper vi bare at det fine været holder ut uken. Men om det skulle regne en skvett, trekker vi bare inn i vaffelteltet mellom møtene, så det tar vi med godt humør, sier stevnesjefen.
For første gang blir det også live videooverføring av alle kveldsmøtene på troensbevis.no 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter