Nå er stevnetalene til salgs

Talene og seminarene under sommerstevnet er nå lagt ut til salgs på webshopen. Arils tre temataler og seminarene om samlivskolen, barnearbeide og gründervirksomhet er spesielt verdt å merke seg.

Fredag 20. juli  holdt Aril Edvardsen den andre av tre temataler under årets stevne, der han snakket om Darwinismens fall, og viste til dokumenterte funn som river i stykker grunnlaget for mye av utviklingslæren.

Det har også vært mye positive tilbakemeldinger på samlivskolen til prest og Level-instruktør Anders Mathias Larsen. Han kom med mye praktiske råd og trakk frem eksempler de fleste kan kjenne seg igjen i.

Ann Helene Frivold som er markedssjef i Norsk Søndagskole Forbund holdt et svært inspirerende seminar der hun forklarte hvordan en starter og bygger opp barnearbeidet. Hun tilbød også helt ferdige pakker fra Norsk Søndagskole Forbund med variert undervisningsmateriale som passer for alle kirkesamfunn og organisasjonsliv.

Europris-gründeren Jan Egil Gulbrandsen holdt et svært matnytting seminar der han gav mye konkrete tips om hvordan en bygger opp en bedrift og foretar evalueringer.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter