I kveld går Aril på podiet sammen med Tanzanias president

I dag begynner det som sannsynligvis er Tanzanias største kristne aksjon noensinne. Presidenten er til stede når Aril går på podiet i Dar es Salaam, men først samles flere hundre toppledere til en Aids-og Fattigdomskonferanse i formiddag.

 – Det var stort oppmøte på pressekonferansen på mandag og stor interesse fra pressen for aksjonen, forteller Rune Edvardsen på telefon fra Tanzania.

Han har i løpet av året vært flere ganger i landet for å forberede ”Aksjon Tanzania 2007” som starter i kveld. De store evangeliske møtene holdes på ”Jangwani Grounds”  i Dar es Salaam fra 22.-26. august. Hiv/Aids og Fattigdomskonferansen går over de tre første dagene på dagtid.

Det var under kampanjen i Arusha i Tanzania i fjor at kristne ledere i landet nærmest tryglet Aril Edvardsen om å komme tilbake. Da hadde Aril tenkt at Arusha-kampanjen skulle være det siste fremstøtet han gjorde i landet etter å ha holdt vennskapskorstog og predikantseminar i 8 av Tanzanias strategiske byer.

I Arusha i fjor sommer var det 50 000 mennesker som var samlet på stadion da Aril holdt avslutningsmøtet den siste søndagen.

Aril Edvardsen oppfordrer alle misjonspartnere til å være med å be for denne kampanjen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter