Miracle kanalen bryter alle rekorder

Den arabiske satellittkanalen fra Sarons Dal har brutt alle rekorder det første halve året i 2007. Over 28 000 arabere kontaktet oppfølgingskontoret i Stockholm. Det er mer enn i hele 2006!

 

– Det skyldes nok at vi er på lufta 24 timer, samtidig som programmene er veldig aktuelle og rører ved ting i seernes liv, mener Merzerk som leder oppfølgingskontoret i Stockholm.

 

Antall arabere som ser kanalen på Internett er også formidabel. 125 217 personer logget seg på sendingene, og nærmere 800 000 videoklipp fra programmene er nedlastet i tillegg.

» Jeg jobber med å installere ulike satellitt-og parabol antenner i Egypt og jeg har merket meg at veldig mange mennesker vil justere satellittmottakeren så de kan se på «Miracle»-kanalen.» Dette vil jeg oppmuntre dere med, er en hilsenen kanalen nylig fikk fra Egypt.

En av seerne som kontaktet kanalen nå i sommer er Lina som har sett programmene over internet.

«Jeg var muslim fra et arabisk land der den eneste tillatte religionen er Islam. Nå bor jeg i Canada. Jeg takker for de flotte programmene til Aril Edvardsen. Hans ord gjør sterkt inntrykk på meg. Jeg kommer fra muslimsk bakgrunn men er kommet inn på nådens vei så jeg kan lære sannhetens lys.»

80 prosent muslimer

– Minst 80 prosent av dem som kontakter oss er muslimer, sier Merzerk.

Han forklarer at det er 3-4 ting som gjerne går igjen. Veldig mange vil har forbønn og bønn for Irak. Det er også mange som sliter i ekteskapet og ringer inn for rådgivning og forbønn. I tillegg er det mange muslimske ungdommer som har problemer i forhold til foreldrene og vil ha råd. På telefonen fra Stockholm forteller han flere eksempler på seere han og de andre på kontoret har hatt kontakt med over lengre tid og som har fått god hjelp, noe det følgende brevet bekrefter.

«Takk for det siste brevet dere sendte meg. Det fikk meg til å slappe av og legge en god plan i relasjonen til min kone. Det har gitt stabilitet i forholdet vårt og jeg takker dere så mye. Jeg elsker Kristus og hans lære, selv om jeg er muslim».

Abed fra Syria

Program gir håp

– Programmene vi sender tar for seg aktuelle tema der seerne tydeligvis kjenner seg igjen. Men det som er spesielt er at gjester i programmene også forteller sterke vitnesbyrd der de har fått hjelp med problemene sine. Dette gir folk håp, og derfor ringer de til oss, mener Merzerk.

Barty Shokralla er daglig leder for kanalen og jobber mye med programutvikling på kanalen. Han er spesielt inspirert av de siste seer resultatene.

– Jeg tror virkelig at Gud har åpnet en dør for oss for effektiv tjeneste i den arabiske verden. Det store utvalget av program og de aktuelle temaene vi tar opp rører tydeligvis ved behov hos seerne, som reagerer med å kontakte oss. Vi jobber også veldig hardt, og jeg tror Gud velsigner arbeidet vårt og at Han bruker kanalen til å forandre hjertene til mange av våre seere, sier Shokralla.

Hele kanalen blir drevet av frivillige gaver. Dersom du vil være med å støtte kanalen kan du klikke her. Gir du 500 kroner eller mer til kanalen over webshopen, vil du få kanalens egen T-skjorte med «Miracle Channel» skrevet på arabisk. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter