Misjonsturneen fortsetter til Molde og Stavanger

Etter flere møter på Sørlandet de siste ti dagene fortsetter Troens Bevis sin misjonsturne til Molde denne helgen.

Denne helgen reiser Rune Edvardsen til Molde for å holde en rekke misjonsmøter. Allerede fredag den 24. april er det møte i Pinsekirken Kvam kl. 19:00. Lørdag den 25. april blir det også møte kl.19:00 i Pinsekirken Kvam, mens Rune Edvardsen taler i Fræna Pinsemenighet søndag kl.11:00 før det igjen blir samling i Pinsekirken Kvam kl.19:00 søndag kveld.

De siste ti dagene har Rune Edvardsen holdt en serie misjonsmøter på Sørlandet. Teamet fra Sarons Dal har besøkt både Arendal, Vennesla, Flekkefjord og Lyngdal.

– Hensikten med misjonsturnéen er å informere om det store arbeidet som Troens Bevis driver i mange land. Vi ønsker også å utfordre menigheter til å støtte dette rike arbeidet, sier styrleder i Troens Bevis, Sten Sørensen.

Mariell Edvardsen, som har vært med på hele misjonsturneen, forteller at for henne var det spesielt fint sist søndag i Vennesla da hennes bestemor, Kari, også kom med en hilsen.

– Det var veldig sterkt når bestemor fortalte litt om hvordan livet for henne er uten Aril, samtidig som hun oppfordret alle til å støtte Rune og misjonsarbeidet fremover. Hun gav en stor takk til alle de trofaste partnerne som har stått samme med henne og bestefar i mange år, men hun la ikke skjul på at nå trenger vi virkelig nye, yngre misjonspartnere som kan stå sammen med Rune i tiden fremover.

Allerede tirsdag 28. april kl.16:30 har Rune Edvardsen en business samling på  IPark på Ullandhaug i Stavanger sammen med Åge Åleskjær. Mer info ved påmelding til: [email protected]

Samme kveld blir det møte i Sola Kristne Felleskap.
Onsdag 29. april fortsetter møtene i Stavanger området på Fredheim Arena der det først blir pastor og ledersamling og deretter møte med Rune Edvardsen og Åge Åleskjær.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter