fbpx

Filadelfia Vennesla på konfirmantleir i Sarons Dal

Sist helg var det full fres i Sarons Dal da 25 energiske konfirmanter deltok på «bli kjent»-leir i regi av misjonsskolen.

Sist helg var 25 av 32 nye ten-bibelskole elever, (konfirmanter) fra Filadelfia-menigheten på Vennesla med på «bli kjent»-leir i Sarons Dal. Det var misjonsskolen som stod for arrangementet, og det var også den første ildprøven for de nye misjonsskole-elevene.

– Vi har hatt det helt topp, blitt stelt og dullet så godt med hele helga, sier Wenche Aslaksen som er en av lederne for Ten-bibelskolen.

I tillegg til en samling fredag og lørdag kveld med mye underholding fikk 14-åringene full utelling med aktiviteter, så som paintball, vannballongkrig, maddrasshoppekonkurranse – morsomme aktiviteter som alltid er tilgjengelig i Sarons Dal på grunn av ungdomsfestivalen Jesus to the Nations hver sommer.

Lørdag kveld fikk en av misjonsskole-elevene, Kamilla, holde en appell i tillegg til at lærer Helge Flatøy fortalte fra nødhjelpsarbeidet rundt Dina-sentrene i Kongo.

– Det var også 6 av ungdommene som løftet hendene for å ta imot Jesus etter at Camilla holdt appellen, legger Flatøy til.

Den kommende helgen skal flere av de mye misjonsskole-elevene være med å hjelpe på en familieweekend som Frikirken i Flekkefjord har for sine medlemmer på Åpta Camping og Misjonssenter ved Farsund.

Filadelfia Vennesla er forøvrig en av Troens Bevis sine partnermenigheter. Men det er fullt mulig for alle organisasjoner og lag å søke om å bruke fasilitetene i Sarons Dal som leirsted eller retreat.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter