fbpx

Misjonselever ba til frelse med 16 på 1 uke

Siden misjonskolen begynte i slutten av august har elevene bedt til frelse med 16 ungdommer på to weekender.

I løpet av de to siste helgene har misjonselevene hatt ansvar for to arrangement.
Da ten-bibelskolen fra Filadelfia Vennesla var på leir gav 6 ungdommer til kjenne at de ville ta imot Jesus som sin frelser. Helgen deretter var elevene med på Frikirken i Flekkefjord sin menighetsweekend på Åpta der de hadde ansvaret for ungdommene. Der var det 10 ungdommer som ønsket å ta imot Jesus som sin frelser.

-Slik jeg ser det er dette søkere som tar en beslutning på at de vil følge Jesus. Kan hende enkelte av dem har gjort det før, men detter blir på en måte en stadfestelse av dette valget. Poenget er i hvert fall at det de ser i misjonselevene er noe de vil ha tak på selv, og det synes vi er enormt positivt, sier lærer på misjonskolen, Helge Flatøy.

Han har også fått tilbakmelding med ungdomslederen i Frikirken i Flekkefjord, Margareth Lindholm, som bekrefter det som skjedde og som er veldig fornøyd med utfallet av helgen.

Flatøy har  også rukket å besøke Filadelfia i Vennesla der han traff flere av de unge som var med på ten-bibelskoleleiren i Sarons Dal.

-Der har nå ungdommene bestemt seg for å gi 20% av inntektene til misjon gjennom Troens Bevis, forteller han og gir utrykk for at han er veldig oppmuntret over at ungdommene lar seg engasjere.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter