Utrolige 39 000 har kontaktet Miracle-kanalen på 10 måneder

6 098 arabiske seere gav respons på de evangeliske TV-programmene fra Sarons Dal bare i september. De fleste bor i de mest restriktive muslimske landene.

 På 10 måneder har over 39 000 arabere kontaktet oppfølgingskontoret til «Miracle»-kanalen i Stockholm, i forhold til 28 000 for hele fjoråret.

I september måned alene kom det e-poster fra 47 forskjellige land, deriblant Russland, Norge, Sverige, Polen,Yemen, Oman, Syria, Iraq, Kurdistan, Pakistan, Gaza og Israel. I tillegg var det 24 fra Canada, 14 fra USA og 20 personer fra Australia som hadde sett programmene på Internett og ville ha kontakt med oppfølgingskontoret.

Mest respons kommer fra Den persiske gulf, deretter Midtøsten, Europa, Nord-Afrika og Nord-Amerika.

Her følger eksempler på hva seerne skrev i september:

– Jeg heter Saed og bor i Irak. Jeg ser på kanalen hele tiden og jeg har nå tatt imot Jesus som min frelser. Jeg er redd, kan dere hjelpe meg?

– Jeg vil gjerne ha rådgivning fordi ekteskapet mitt er i fare og jeg føler jeg er kommet til veis ende.
– Egypt

– Jeg trenger deres bønner. Jeg er fra Marokko og jeg trenger å få venner som også tror på Jesus Kristus.
– Zakaria

– Jeg er muslim og jeg elsker kristne og jeg vet at det ikke er mulig for kristne å hate andre. Dette er mine tanker om den store kristne religionen.
– Al Towab

Den arabiske satellittkanalen til Troens Bevis, «Miracle», sender program 24 timer i døgnet og kan bli sett av over 300 000 millioner mennesker i nedslagsfeltet. Det er også mulig å se kanalen over Internett på www.miraclechannel.com

 

Den daglige responsen fra arabiske TV-seere øker så og si dag for dag. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter