Oppfølgingskontoret blir rent ned av respons på TV-programmene

– Vi kommer til å få inn dobbelt så mye respons i år som i fjor på satellittsendingene, sier leder for ”Miracle”-kanalen , Barty Shokralla, som er helt overveldet over den enorme pågangen fra arabiske seere.

 

Ferske tall fra oktober viser at oppfølgingskontoret er blitt kontaktet 6 295 ganger av arabiske TV-seere som har sett på satellittkanalen fra Sarons Dal. I løpet av 10 måneder har over 45 000 seere kontaktet kanalen. Dette er dobbelt så mange som i 2006. Den siste tiden er det spesielt mange muslimer som kommenterer Aril Edvardsens program, der han snakker om toleranse mellom religionene samtidig som han presenterer et sterkt og klart evangelium. Det er også tydelig at programmene som er laget fra hans kampanjer i Afrika og Pakistan, der seere kan tydelig se at tusenvis av muslimer tar imot evangeliet med utstrakt armer, og mektige helbredelser, bekrefter Jesu legende kraft, gjør sterkt inntrykk.

Brev
– Jeg så på Arils program på ”Miracle”-kanalen  og er sterkt berørt av hvordan han behandler mennesker som ikke er kristne, skriver en seer fra Tunisia.

En kvinne fra Irak forteller at hun finner trøst i Arils program midt oppe i krigens redsler;

– Som dere vet er vi skrekkslagne over alt som hender i Irak, men gjennom å se på programmer med Aril Edvardsen, hvor han har reist til land der det har vært krig men som nå lever i fred, oppmuntrer meg sterkt.

En SMS fra en kvinne i Jordan spør oss om å be for hennes datter som har hjerteproblemer:

– Jeg ser på Arils program der det skjer under. Jeg har en datter som er syk, hun har hjerteproblemer og legene sier at hun må få et nytt hjerte. Jeg vil så gjerne at dere skal være med å be for henne.

Ett av de landene der vi får mest respons fra er Saudi Arabia. Der er det også en mann som gjerne vil ha forbønn for sin datter.

– Jeg er en saudisk mann og jeg blir veldig oppmuntret av å se på programmene deres. Ett av barna mine har en sykdom, men når jeg ser på alle underne som skjer på programmene deres blir jeg veldig oppmuntret. Vær med å be om at min datter skal bli frisk.

En palestiner skrev også inn og forteller at han er blitt desillusjonert med islam og har nå forlatt sin tro.

– Jeg er 36 år gammel og kommer fra Palestina. Jeg er enkemann og har 3 barn. Jeg opplevde mange problemer på grunn av islam der jeg nesten ble drept. Men sannhetene ble åpenbart for meg og jeg opplevde at islam var bare mørke da min kone ble drept. Nå har jeg forlatt islam.

Fra 46 land
”Miracle”-kanalens satellittsendinger blir vist over et område som dekker 300 millioner arabere i Nord-Afrika, Sentral-Asia, Europa og Midtøsten. I tillegg er det også flere seere som ser programmene over Internett, helt uavhengig av hvor de bor. I oktober fikk kanalen respons fra seere i 46 forskjellige land.

Kanalen blir kun drevet med misjonsgaver. Den blir drevet på et veldig stramt budsjett, og Troens Bevis er svært takknemlig for alle som vil være med å støtte programmene med en gave. (klikk her)

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter