Reinhard Bonnke til Sommerstevnet

Den verdenskjente tyske evangelisten Reinhard Bonnke blir en av talerne på årets Sommerstevne i Sarons Dal. Bonnke er trolig verdens største nålevende evangelist, og hans møter i Afrika kan samle flere millioner mennesker hver kveld.

– Det er fantastisk at Reinhard Bonnke prioriterer å komme til stevnet i Sarons Dal i sommer, sier daglig leder i Troens Bevis, Rune Edvardsen som forventer storinnrykk til årets stevne. Bare i år skal Bonnke ha åtte store kampanjer rundt i verden. Han har akkurat kommet tilbake fra Nigeria der han i januar samlet millioner på sine møter. 50 millioner mennesker tatt imot Jesus under Bonnkes kampanjer i Afrika, og hans hefte ”Fra minus til pluss” har blitt distribuert i 90 millioner eksemplarer over hele verden.

50 millioner har tatt imot Jesus
– Jeg møtte ham i USA for et par måneder siden, og det ble et helt spesielt møte, forteller Rune Edvardsen. 
– Det var fantastisk å lytte til hans erfaring og hans tro på evangeliet og kjærlighet for at alle mennesker skal oppleve frelse. Det var som å være hjemme, og jeg kjente samme ånd som pappa alltid har hatt for sjelers frelse. Reinhard er en fantastisk enkel person som fokuserer på det viktigste oppdraget Jesus har gitt oss, mennesker frelse. Vi i Troens Bevis kommer til å samarbeide med Bonnkes organisasjon CfaN fremover, og Bonnke har invitert meg til å bli med på en av hans kampanjer.

Misjonsfokus
– På årets Sommerstevne skal vi sette et helt spesielt fokus på misjon, sier Rune Edvardsen. Vi inviterer kristne ledere fra hele Norge til å være med og bli inspirert til enda sterkere satsing på evangelisering og misjon. I tillegg til kveldsmøte med Bonnke 15. juli, tenker vi å holde et spesielt seminar på ettermiddagen der vi inviterer pastorer og predikanter til å ta del i Bonnkes undervisning om misjon.
Vi vil tenne folk i brann til å nå enda lengre ut med evangeliet. For menneskers frelse er vårt viktigste oppdrag, avslutter Rune Edvardsen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter