Se Adventhilsen fra Rune Edvardsen 1 søndag

Hver søndag i Advent vil Troens Bevis sende ut en hilsen på sms. Den vil henvise til denne siden der Rune Edvardsen er klar med en ny Adventhilsen på video.

 

Klikk her for å se videohilsen

I dag er det første søndag i advent og handelsstanden har samlet tusenvis av nordmenn i sentrum av bygder og byer for å se årets juletre bli tent. Etterpå tar gjerne unge og eldre hverandre i hendene mens de går rundt treet og synger julesanger.

Norge har hatt juleevangeliet i 1000 år og det er blitt en stor del av vår kultur. Men julen er mer enn pakker og god mat. Det er et bærekraftig budskap om frelse og fred for alle mennesker. Dette budskapet er noe som vi i Troens Bevis tar på alvor. Vi vet at det finnes fremdeles 2,6 milliarder mennesker i verden som ennå ikke har hørt evangeliet. Derfor vil vi denne julen invitere deg til å være med på å ta evangeliet spesielt til India.

India har nå en befolkning på over 1,1 milliard mennesker. Kun 2,3 prosent av dem er nominelle kristne. De siste årene har Rune Edvardsen holdt store musikkfestivaler i dette landet myntet på ungdommer. Dette har resultert i en enorm ungdomsvekkelse der over 200 000 unge hinduer har kommet til tro på Jesus. Allikevel er dette bare en dråpe i havet i forhold til alle dem som ennå ikke har fått høre de gode nyhetene om Jesus Kristus i India.

Ved å gi en gave er du med på å gi folk den største julegaven de noen gang kan få.
Frelse og evig liv.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter